Συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών της E.Α στο Xbox One με ετήσιο κόστος $30

30 Ιουλίου 2014

Σε ένα ενδιαφέρον «πείραμα» προχωράει η Electronic Arts, εγκαινιάζοντας σήμερα τη συνδρομητική υπηρεσία EA Access για κατόχους Xbox One, μέσω της οποίας οι gamers θα μπορούν να παίξουν συγκεκριμένα παιχνίδια της εταιρείας με ετήσιο κόστος $30.
Ακολουθώντας τα χνάρια παρόμοιων υπηρεσιών για τη μουσική, τις ταινίες και πρόσφατα για ανάγνωση βιβλίων, η Electronic Arts θέλει να φέρει το ίδιο μοντέλο και στις κονσόλες, αρχής γενομένης από το Xbox One και με 4 τίτλους όπως το FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 και Battlefield 4.

Για την ώρα η πρόσβαση στην υπηρεσία EA Acces γίνεται μόνο για επιλεγμένους χρήστες, με την EA να δηλώνει ότι σύντομα θα διατεθεί για όλους. Στα επιπλέον οφέλη των μελών της υπηρεσίας είναι η δυνατότητα δοκιμής νέων παιχνιδιών όπως το Madden NFL 15, NHL 15, FIFA 15, NBA Live 15 και Dragon Age: Inquisition, πέντε ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία τους στην αγορά. Αν ο χρήστης αποφασίσει να αγοράσει κάποιο από τα συγκεκριμένα αυτά παιχνίδια, τότε η πορεία του σ' αυτά δε θα χαθεί και θα μεταφερθεί στην πλήρη έκδοση. Επιπλέον θα έχει έκπτωση 10% αν επιλέξει τη ψηφιακή αγορά του παιχνιδιού μέσω του Xbox Game Store.

Όπως αναφέραμε, η ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία EA Access κοστίζει $30 ενώ διατίθεται και μηνιαία συνδρομή με κόστος $5. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα.

 Site: ΕΑ Access via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger