To Android 4.4.3 τώρα έρχεται και στα HTC One (M8) Ευρώπης

30 Ιουλίου 2014

Τα unlocked HTC One M8 Ευρώπης αποκτούν τώρα το Android 4.4.3 KitKat. Το firmware update φέρνει την έκδοση λογισμικού 2.22.401.4, το μέγεθος αυτού ανέρχεται στα 613MB και το όλο πακέτο συμπληρώνεται από διάφορες βελτιώσεις πολλαπλών σημείων, όπως
του mobile network, Wi-Fi και Bluetooth. Σημαντικότερο όλων είναι ότι με καινούργια έκδοση του λειτουργικού, η ναυαρχίδα της ταϊβανέζικης εταιρίας «υποδέχεται» και όλα τα security upgrades από το Android 4.4.4.

Ακόμη και το HTC Sense έχει υποστεί νέες αλλαγές, βελτιώνοντας τις λειτουργίες Extreme Power Saving Mode, Motion Launch, Quick Setting menu και Boomsound. Διαθέσιμες για εγκατάσταση θα είναι και μερικές αναβαθμίσεις για τα HTC apps όπως κάμερα, image gallery, settings μενού και HTC Sync Manager.

Εφόσον είστε κάτοχος ενός HTC One M8, μην παραλείψετε αυτές τις ημέρες να ελέγξετε μέσω του μενού ρυθμίσεων της συσκευής εάν υπάρχει ειδοποίηση για την λήψη νέας ενημερωμένης έκδοσης. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger