Μπορείτε να αντέξετε χωρίς το Facebook για 99 μέρες;

12 Ιουλίου 2014

Το Facebook μας ακολουθεί παντού, ακόμη και στις διακοπές μας, αφού η χρήση smartphones/tablets και πακέτων δεδομένων το επιτρέπει. Άραγε, έχετε ποτέ αναρωτηθεί τη ζωή σας χωρίς το Facebook;


Ένα πείραμα με ονομασία «99 Days of Freedom» ξεκίνησε από την Ολλανδία και έχει ως σκοπό να πείσει τους χρήστες να μη χρησιμοποιήσουν το δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο για 99 ημέρες, με σκοπό να μελετηθεί αν οι χρήστες είναι πιο χαρούμενοι χωρίς το Facebook.
Με μέσο όρο 17 λεπτών την ημέρα, υπολογίζεται πως οι χρήστες θα σώσουν 1683 λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο τους, ή αλλιώς 28 ώρες, αφού δε θα κοιτούν τι δημοσιεύουν οι φίλοι τους, ποιος έκανε like σε τι και άλλες παρόμοιες καταστάσεις.
Όσοι χρήστες θέλουν να λάβουν μέρος στο πείραμα, μπορούν να ακολουθήσουν τα 3 απλά βήματα. Πρώτον, να αλλάξουν την εικόνα προφίλ τους, στη συνέχεια να συμπληρώσουν όνομα και email, και τέλος να μη χρησιμοποιήσουν ξανά το Facebook ούτε για 1 δευτερόλεπτο τις επόμενες 99 ημέρες.
Για να μπορέσει το πείραμα να καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα, οι χρήστες οι οποίοι θα συμμετάσχουν θα χρειαστεί να συμπληρώσουν ανώνυμα κάποια ερωτηματολόγια τα οποία θα λάβουν στο email τους μετά από 33, 66 και 99 ημέρες αφού κάνουν εγγραφή με τα στοιχεία τους.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger