Microsoft: Ετοιμάζει smartwatch δίνοντας έμφαση στην άσκηση (φήμες)

12 Ιουλίου 2014

Σχεδόν όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές smartphone έχουν δείξει ενδιαφέρον για την κατασκευή smartwatch, θέλοντας να πάρουν ένα κομμάτι από τη πίτα της νέας κατηγορίας συσκευών που δημιουργείται. Μια όμως εταιρεία ακόμη δεν έχει ανακοινώσει κάποια
επίσημη πρόταση και αυτή ακούει στο όνομα Microsoft. Οι τελευταίες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μας πληροφορούν ότι η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει το πρώτο της smartwatch μέσα στο φθινόπωρο. Εκτός από την εποχή της πιθανής κυκλοφορίας του, έχουμε και κάποια από τα πιθανά χαρακτηριστικά του με κάποια από αυτά να ξεχωρίζουν σε σχέση με τον υπάρχον ανταγωνισμό.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που πιθανόν να φτάνει τις δύο μέρες, ενώ και ο σχεδιασμός ο οποίος θα μοιάζει αρκετά με το Samsung Gear Fit. Η οθόνη αναμένεται να έχει διαγώνιο 1.5 ίντσας τοποθετημένη σε οριζόντια θέση. Παράλληλα θα διαθέτει 11 διαφορετικούς αισθητήρες, κάνοντας το να λειτουργεί περισσότερο σαν εργαλείο που δίνει έμφαση στην άσκηση του χρήστη παρά σαν smartwatch.


Εκτός των χαρακτηριστικών, μαθαίνουμε ότι η συσκευή είναι πολύ πιθανό να είναι συμβατή με Android αλλά και iOS συσκευές, κάτι που τη κάνει αξιοποιήσιμη πρακτικά από όλους τους χρήστες smartphone. Συγχρόνως η ομάδα του Kinect εργάζεται πάνω στη δημιουργία του λειτουργικού του νέου smartwatch, με τη συγκεκριμένη εργασία να μην είναι τόσο εύκολη καθώς θα πρέπει να προσαρμόσουν το λειτουργικό στην 1.5 ιντσών οθόνη και παράλληλα τα αποτελέσματα που θα παρουσιάζονται να είναι εύκολα στην ανάγνωσή τους.

Η τιμή του πρώτου smartwatch της Microsoft υπολογίζεται περίπου στα 150 με 200 δολάρια με τη κυκλοφορία να τοποθετείται μέσα στο φθινόπωρο και πιο συγκεκριμένα τον Οκτώβριο. Αν όντως λοιπόν η Microsoft ετοιμάζει κάποιο smartwatch, σύντομα θα έχουμε ακόμη παραπάνω πληροφορίες διαθέσιμες για αυτό.

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger