FIFA 15. Ποδοσφαιρική μαγεία με συγκίνηση και συναίσθημα (video)!

22 Ιουλίου 2014


Το FIFA 15 της EA Sports φιλοδοξεί να χαρίσει στους gamers μία όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική ποδοσφαιρική εμπειρία γίνεται, απεικονίζοντας με αληθοφανή τρόπο όλα όσα συμβαίνουν εντός του αγωνιστικού χώρου, κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού
ματς. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η προσπάθεια της EA Sports να δώσει παραπάνω έμφαση στα έντονα συναισθήματα και στη συγκινησιακή φόρτιση που αισθάνονται οι ποδοσφαιριστές την ώρα του παιχνιδιού.
FIFA 15_1
Συγκεκριμένα, σε ένα ολόφρεσκο video trailer του FIFA 15 που ανέβηκε πρόσφατα από την EA Sports (και το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω), εμφανίζονται ορισμένες από τις άκρως ρεαλιστικές αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών όταν πετυχαίνουν ένα πολύ κρίσιμο τέρμα ή όταν χάνουν κατ” εξακολούθηση ευκαιρίες. Αυτές οι αντιδράσεις δεν είναι «μεμονωμένες», καθώς στην αποτυχία ή στην επιτυχία συμμετέχουν όλοι είτε πρόκειται για συμπαίκτες είτε για αντιπάλους. Επιπλέον, οι developers του FIFA 15 έχουν δώσει ξεχωριστή βαρύτητα στη διαφορετική συμπεριφορά των φιλάθλων, καθώς ανάλογα με την έδρα και την ομάδα, το κοινό έχει τους δικούς του χαρακτηριστικούς πανηγυρισμούς και τραγουδάει τους δικούς του ύμνους.
FIFA 15_2 
Στόχος των δημιουργών του FIFA 15 είναι να μεταδώσουν μία μοναδικά in-gameατμοσφαιρική εμπειρία στον gamer, όπου φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές γίνονται κοινωνοί μίας μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής. To FIFA 15 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου για PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, Playstation 3, Wii και 3DS και δεν σας κρύβουμε ότι το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger