Στη κυκλοφορία της iOS 8 beta 4 για Developers προχώρησε σήμερα η Apple

22 Ιουλίου 2014

Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα την τέταρτη beta του iOS 8 για τους developers, δύο εβδομάδες μετά την απελευθέρωση της beta 3 και ενάμιση μήνα μετά τις ανακοινώσεις στο World Developers Conference. Η ενημερώση αυτή φέρει τον κωδικό ανάπτυξης 12Α4331d
και είναι διαθέσιμη over-the-air μέσα από τις ρυθμίσεις αναβάθμισης λειτουργικού της Apple ή από την επίσημη ιστοσελίδα iOS developer Center. Παράλληλα η εταιρεία έδωσε και το Xcode 6 beta 4 καθώς και μία νέα δοκιμαστική έκδοση για το Apple TV. 

Το iOS 8 αναμένεται να εισάγει μία σειρά από νέα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ενσωμάτωσης με το OS X μέσω της λειτουργίας Continuity, την εφαρμογή Health, Family Sharing, τις διαδραστικές κοινοποιήσεις, μία νέα έξυπνη λειτουργία πληκτρολογίου, QuickType καθώς και βελτιώσεις σε διάφορες προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως το Safari, Mail και τα μηνύματα.

Η τελευταία δοκιμαστική έκδοση iOS 8 beta 4, περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά, όπως επανασχεδιασμένο Κέντρο Ελέγχου, και την εισαγωγή μία νέας εφαρμογής με τίτλο Συμβουλές. Για την πλήρη λίστα των αλλαγών και των προσθηκών της τελευταίας δοκιμαστικής έκδοσης ήδη ετοιμάζεται νεότερη ανάρτηση. Εδώ να σημειώσουμε πως η ημερομηνία έλευσης της iOS 8 beta 4 έκδοσης, είχε προβλεφθεί επιτυχώς από το BGR πριν λίγες ημέρες.

Επί του παράντος όπως όλες οι δοκιμαστικές εκδόσεις, είναι διαθέσιμες μόνο στους εγγεγραμμένους developers, ενώ για τους υπόλοιπους iOS χρήστες αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο αφού ολοκληρωθεί πρώτα το πρόγραμμα beta. Με βάση την παράδοση η νέα έκδοση αναμένεται ταυτόχρονα σχεδόν με τα νέα iPhones ή πολύ πιθανό και με το πολυφημολογούμενο iWatch.

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger