Game of Thrones: τα νέα πρόσωπα της 5ης σεζόν κι ένα βίντεο με... αμήχανες στιγμές

26 Ιουλίου 2014

Game of Thrones. Η επικότερη των επικών τηλεοπτικών σειρών τα τελευταία χρόνια. Οι παραγωγοί και ο σεναριογράφος, είχαν ένα σωρό ανακοινώσεις στα πλαίσια της έκθεσης Comic Con που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο San Diego, στις ΗΠΑ. Ανακοινώσεις
που αφορούν αρχικά τα νέα πρόσωπα του καστ της σειράς, που θα δούμε στην 5η Σεζόν.
Οι προβολείς βρίσκονται πάνω στον Jonathan Pryce, τον έμπειρο Βρετανό ηθοποιό που αρκετοί είδαμε στους Πειρατές της Καραϊβικής, αλλά στο πολύ πλούσιο βιογραφικό του, βρίσκονται δεκάδες παραγωγές. Ο ρόλος του θα είναι αυτός του μυστηριώδους και απόκοσμου High Sparrow.
Εμείς όμως θα σας πούμε να δώσετε προσοχή στον Alexander Siddig. Ένα Σουδανό στην καταγωγή ηθοποιό, που πρωτοείδαμε στο Syrianna, την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του George Clooney το 2005. Θα είναι στο ρόλο του Doran Martell, «πατέρα» του πρίγκηπα Oberyn Martell που υπερασπίστηκε τον Tyrion Lannister σε μονομαχία για την αθωότητά του την προηγούμενη σεζόν και σκοτώθηκε από τον τεράστιο Sιr Gregor Clegane που μάχονταν για την Cercey. Βλέπαμε κατά την διάρκεια του χειμώνα τον Alexander Siddig στο ρόλο του Al-Rahim, στη Βρετανική σειρά Da Vinci’s Demons και επιβεβαιώσαμε ότι διαθέτει ένα ζευγάρι από τα πλέον εντυπωσιακά μάτια που κυκλοφορούν στις μικρές και τις μεγάλες οθόνες.
Δείτε το βίντεο που έκανε release η παραγωγή του Game of Thrones, με τα νέα πρόσωπα του cast:
Ένα άλλο βίντεο όμως, πολύ ενδιαφέρον, δόθηκε επίσης στη δημοσιότητα κατά την διάρκεια της Comic Con και απέδειξε ότι οι σοβαροί, πολύ σοβαροί χαρακτήρες του Game of Thrones, είναι… όχι και τόσο σοβαροί κάποιες φορές. Πέφτουν, ξεχνάνε τα λόγια τους, πέφτουν από τα άλογά τους, ή… έχουν ένα εντελώς αστείο τρόπο να κάνουν τις πιο δραματικές σκηνές. Behind the scenes φυσικά. Απολαύστε το:
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger