TheMobileBay.org : To νέο mobile site του The Pirate Bay είναι εδώ

26 Ιουλίου 2014

Δύο πράγματα είναι βέβαια για το αγαπημένο torrent site, The Pirate Bay. Πρώτον πως οι fan του, όσο και οι ιδρυτές και διαχειριστές του, φροντίζουν την επιβίωσή του με κάθε τρόπο και κάθε κόστος. Και το καταφέρνουν. Το δεύτερο ότι δεν υποστηρίζει τη
χρήση από κινητές συσκευές. Μέχρι χθες.
Το The Pirate Bay λάνσαρε το mobile site TheMobileBay.org, το οποίο έχει πολύ πιο εύχρηστο και «καθαρό» look για τους χρήστες από κινητές συσκευές. Στο νέο site αυτό, θα δείτε πως η οθόνη σας δεν είναι «γεμάτη» από τα banners της αρχικής σελίδας του The Pirate Bay και η περιήγηση είναι πολύ πιο εύκολη. Πρόκειται για την πρώτη σοβαρή αλλαγή στη σχεδίαση του site μέσα στα τελευταία 10 χρόνια από τη δημιουργία του.

Το πλάνο της ομάδας του The Pirate Bay είναι να γίνεται redirect στο themobilebay.org οποιοσδήποτε πληκτρολογήσει το γνωστό url του site από browser κινητής συσκευής. Και λέμε για «πλάνο» καθώς, αντίθετα με ό,τι υποστηρίζει το Torrent Freak, το αυτόματο redirection στις κινητές συσκευές δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Αν θέλετε δηλαδή να δείτε το νέο mobile site, θα πρέπει να πληκτρολογήσετε επί τούτου, themobilebay.org. Αντιθέτως, αν πληκτρολογήσετε το ίδιο στον browser του υπολογιστή σας (ή κάνετε κλικ εδώ), θα γίνει κατευθείαν redirected στη γνωστή, web version.
Επίσης στα πλάνα της ομάδας του δημοφιλούς site, είναι η κάθε κατηγορία torrents να αποκτήσει δική της σελίδα. Ο στόχος είναι η ευκολότερη πλοήγηση από όλους, αλλά και η επιβίωση του TPB, καθώς, το hosting του και η διατήρηση ενός domain, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, ως γνωστόν, είναι μία τρομερά δύσκολη υπόθεση.
Keep going pirates!
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger