Οι χάρτες τις Google σου λένε πλέον την πραγματική απόσταση μεταξύ δυο σημείων

11 Ιουλίου 2014

Από χθες οι Χάρτες της Google έχουν προσθέσει τη δυνατότητα μέτρησης της ακριβής απόστασης μεταξύ δύο (ή και περισσοτέρων) σημείων στο χάρτη.
Η μέτρηση γίνεται κάνοντας δεξί κλικ οπουδήποτε πάνω στους Χάρτες που βρίσκονται
online και κάνοντας ξανά δεξί κλικ σε κάποιο άλλο σημείο τους, επιλέγοντας στο τέλος τη "μέτρηση απόστασης". Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένας ψηφιακός χάρακας που θα σας πει πόσο μακρινή είναι η απόσταση μεταξύ των σημείων. Δεν υπάρχει περιορισμός για τη μέτρηση της απόστασης -όπως για παραδειγμα μόνο μεταξύ των δρόμων- αλλά η μέτρηση μπορεί να γίνει μεταξύ οποιονδήποτε σημείων, ακόμα και αν το ένα βρίσκεται μέσα στη θάλασσα και το άλλο σε κάποια άλλη άκρη της Υδρογείου. Τέλος, μπορεί να προστεθεί και τρίτο ή περισσότερα σημεία επιτρέποντας στο χάρακα να προσαρμοστεί στις κατευθύνσεις.

Παρ' ότι οι Χάρτες της Google πάντα έδιναν τη δυνατότητα μέτρησης της απόστασης, αυτή περιοριζόταν σε δρόμους κατά μήκος μιας διαδρομής. Αν κάποιος ήθελε να μετρήσει την απόσταση μεταξύ δυο σημείων θα έπρεπε να βασιστεί στη μικροσκοπική κλίμακα που έδινε προκειμένου να την υπολογίσει.

 Site: TheVerge via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger