Halo 3. Βρέθηκε το τελευταίο Easter Egg μετά από… 7 χρόνια!

10 Ιουλίου 2014


Μία πάγια (και πάρα πολύ διασκεδαστική) τακτική των game developers είναι να προσθέτουν στους τίτλους τους Easter Eggs και να προκαλούν τους φίλους του παιχνιδιού να τα ανακαλύψουν! Συνήθως το πολύ μέσα σε δύο με τρεις μήνες, όλα τα Easter Eggs ενός
τίτλου έχουν έρθει στο φως… Ωστόσο, η περίπτωση του Halo 3 μοιάζει να είναι από τις σπάνιες, καθώς το τελευταίο Easter Egg του παιχνιδιού ανακαλύφθηκε πρόσφατα… 7 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του!
halo-3 
Η ανακάλυψη αυτή ανήκει στα μέλη του Teambeyond.net, τα οποία έκαναν φύλλο και φτερό το παιχνίδι μέχρι να βρουν το τελευταίο Easter Egg. Σύμφωνα με την ανακάλυψη τους, εάν κατά τη διάρκεια της loading screen ο παίκτης κρατήσει πατημένους κάτω ταυτόχρονα και τους δύο αναλογικούς μοχλούς, τότε θα δει να του εμφανίζεται ένα μεγαλύτερο Halo ring από ότι το κανονικό. Εκεί εάν κοιτάξει με παρά πολύ μεγάλη προσοχή, πάνω στην επιφάνεια του δακτυλίου θα δει να σχηματίζονται οι λέξεις: «Happy Βirthday Lauren!». Η πλάκα είναι βέβαια, ότι το συγκεκριμένο Easter Egg μπορεί να λειτουργήσει μόνο στις 25 Δεκεμβρίου, για αυτό και οι φίλοι του παιχνιδιού χρειάστηκαν τόσα πολλά χρόνια για να το ανακαλύψουν. Η εταιρεία ανάπτυξης του Halo 3, Bungie, επί χρόνια έδινε μικρά hints για το πώς θα μπορούσε κανείς να ανακαλύψει το τελευταίο Easter Egg του πετυχημένου shooter, ωστόσο παρά τις προσπάθειες κανείς φίλος του παιχνιδιού δεν τα είχε καταφέρει. Μάλιστα, ο εμπνευστής του συγκεκριμένου Easter Egg, Adrian Perez, περηφανευόταν επί χρόνια για αυτή την πράξη, καθώς αποτελούσε ένα Easter Egg το οποίο ήταν αφιερωμένο στη γυναίκα του Lauren για τα γενέθλια της.
Όμως παρόλο που πέρασαν 7 χρόνια, ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά ήρθε τελικά στο φώς. Άλλωστε, όπως λέει και ο σοφός λαός: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ!»… Δείτε το πιο καλά κρυμμένο Easter Egg του Halo 3 στο video που ακολουθεί…
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger