Hobbit: The Battle of the Five Armies. Δείτε το νέο trailer (video)!

30 Ιουλίου 2014

Η Warner Bros. Pictures μία μέρα μετά το τέλος της Comic-Con, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για το The Hobbit: The Battle of the Five Armies. Η τρίτη επική ταινία που φέρει την υπογραφή του "μαιτρ" του είδους και
πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Peter Jackson, ολοκληρώνει το γεμάτο περιπέτεια ταξίδι του Bilbo Baggins και της παρέας του που απαρτίζεται από γενναίους πολεμιστές νάνους.

Στο προηγούμενο The Hobbit, ονόματι The Desolation of Smaug (ελληνικός τίτλος: H Ερημιά του Νοσφιστή), το hobbit Bilbo Baggins, ο Thorin και οι υπόλοιποι νάνοι, κατορθώνουν τελικά να φτάσουν στο Lonely Mountain (Μοναχικό Βουνό), ξεπερνώντας πολλούς κινδύνους και εμπόδια. Εκεί έρχονται αντιμέτωποι με τον παντοδύναμο Δράκο Smaug, ο οποίος για να εκδικηθεί τους απρόσκλητους επισκέπτες του ετοιμάζεται να εξαπολύσει μία κόλαση φωτιάς στην γειτονική πόλη Lake-Town. Στο μεταξύ ο Bilbo κάνει μία απέλπιδα προσπάθεια για να συνεφέρει τον Thorin που είναι τυφλωμένος από τη δίψα του για χρυσάφι. Ωστόσο, ένας μεγαλύτερος κίνδυνος απειλεί πλέον τη Μέση Γη, ένας κίνδυνος που μόνο ο μάγος Gandalfέχει καταφέρει να εντοπίσει... Οι σκοτεινές δυνάμεις κινούνται πλέον απειλητικά και μόνο εάν οι άνθρωποι, τα ξωτικά και οι νάνοι παραμερίσουν τις διαφορές τους και ενώσουν τις δυνάμεις τους θα καταφέρουν να σώσουν τη Μέση Γη.
The hobbit
Εάν κρίνουμε από τα πρώτα δείγματα του trailer θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα Grand Finale, με μία επική σύγκρουση, η οποία θα μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου. Το The Hobbit: The Battle of the Five Armies αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου και το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Δείτε και εσείς το πραγματικά εκπληκτικό trailer που μας προετοιμάζει με τον καλύτερο τρόπο για μία ανεπανάληπτη κινηματογραφική εμπειρία...
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger