HTC: Στέλνει προσκλήσεις για μια νέα πολύ ξεχωριστή εκδήλωση στις 19 Αυγούστου

31 Ιουλίου 2014

Φήμες και δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, θέλουν την HTC να επιστρέφει και πάλι στην πλατφόρμα των Windows Phone με ένα ιδιαίτερο μοντέλο που ονομάζεται One (W8), το οποίο αν και φαντάζει όμοιο του πολυεπιτυχημένου σε πωλήσεις Android smartphone
της εταιρίας, η διαφορά έγκειται στο ότι το HTC One W8 θα έχει προεγκατεστημένο από την αρχή το Windows Phone 8.1 Update 1. 

Το wpcentral, αναφέρει ότι το νέο smartphone της HTC θα μπορούσε να ξεκινήσει το εμπορικό του ντεμπούτο πολύ σύντομα, εκτιμώντας ότι θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος προς πώληση από τις 21 Αυγούστου και εντελώς συμπτωματικά από χθες γίνεται γνωστό η ταϊβανέζικη εταιρία απέστειλε προσκλήσεις σε επιλεγμένους δημοσιογράφους που πολλοί από αυτούς ασχολούνται με την πλατφόρμα των Windows Phone, για την διεξαγωγή μιας νέας προγραμματισμένης εκδήλωσης στην Νέα Υόρκη στις 19 Αυγούστου. Δεν δίνεται καμιά πληροφορία για το τι προτίθεται να παρουσιάσει κατά την διάρκεια αυτού του event της, ακόμη και εκπρόσωπος της εταιρία αρνείται να δώσει επιπρόσθετες λεπτομέρειες, όμως αν συνδυάσει κανείς όλα τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει την τελευταία περίοδο, τότε πολύ πιθανόν να πρόκειται να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου HTC One (W8).

Το HTC One W8, αν είναι όντως η νέα ναυαρχίδα της εταιρίας στην κατηγορία των WP τηλεφώνων, αναμένεται να ενσωματώσει κάποια εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των ηχείων BoomSound και της φωτογραφικής μηχανής Duo και φυσικά όλα αυτά σε μια ξεχωριστή αλουμινένια κατασκευή. 

Έτσι, βάση των δεδομένων που έχουν συλλέξει διάφορα ειδησεογραφικά πρακτορεία του ξένου Τύπου, η συσκευή ενδεχομένως θα έχει τα εξής: Οθόνη 5 ιντσών Full HD, επεξεργαστή Snapdragon 801 στα 2.3GHz, υποδοχή για κάρτα nano-sim, αποθηκευτικό χώρο 16/32GB και RAM 2GB DDR2. 

Κάποιοι δεν αποκλείουν να έχουμε την παράλληλη ανακοίνωση και του Nexus 8 ή του πρώτου smarwatch της HTC. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε απλώς να περάσουν οι μέρες και να μάθουμε ποια είναι τα επόμενα σχέδια της εταιρίας για την συνέχεια. 

[via] - [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger