Η πρώτη αναβάθμιση των Windows Phone 8.1 έρχεται!

31 Ιουλίου 2014

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και έτσι η Microsoft ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες την κυκλοφορία της πρώτης αναβάθμισης των Windows Phone 8.1 η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της την επόμενη εβδομάδα.
Live Folders

Ένα από τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά είναι τα Live Folders, ο πολυαναμενόμενος τρόπος οργάνωσης των Live tiles που επιθυμεί ο χρήστης και η συγκέντρωση τους σε ένα φάκελο, με τις ενημερώσεις των tiles να γίνονται κανονικά. Η δημιουργία ενός live folder γίνεται με παρόμοιο τρόπο με αυτό στο iOS και το Android, σέρνοντας το ένα tile πάνω στο άλλο, και εισάγοντας στη συνέχεια την ονομασία του.

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα

Xbox Music

Η εφαρμογή της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Music αποκτά νέες δυνατότητες όπως background sync, live tile με το κομμάτι που παίζει καθώς και το "quickplay" για την εμφάνιση των πρόσφατων τραγουδιών που έχει κάνει αναπαραγωγή ο χρήστης. Επιπλέον έχουν γίνει βελτιώσεις στην ταχύτητα φόρωσης της εφαρμογής καθώς και στο scrolling.

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα

Συγχώνευση SMS & Προώθηση

Πλέον είναι δυνατή η επιλογή πολλαπλών SMS ώστε ο χρήστης να προχωρήσει στη διαγραφή τους ή στην προώθσηση τους.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Apps Corner

Με αυτή τη λειτουργία είναι δυνατή η δήλωση συγκεκριμένων εφαρμογών στις οποίες θα έχρι πρόσβαση ο κάτοχος της συσκευής, μια δυνατότητα η οποία προορίζεται κυρίως για επιχειρήσεις. Ακόμα μπορεί να δηλωθεί συγκεκριμένη εφαρμογή στην οποία θα γίνεται άμεση πρόσβαση μόλις ολοκληρωθεί η εκκίνηση του κινητού.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Στα υπόλοιπα νέα χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η αναβαθμισμένη ασφάλεια αποστολής και παραλαβής δεδομένων μέσω VPN στην περίπτωση που συνδεθείτε σε Wi-Fi hotspot, το Live Tile το οποίο αποκτά πλέον το Windows Phone Store καθώς και η υποστήριξη της Cortana στην Κίνα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Windows Phone 8.1 Update θα γίνει διαθέσιμο την επόμενη εβδομάδα αρχικά σε όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα Preview for Developers, με την ευρεία κυκλοφορία να προορίζεται για τους επόμενους μήνες.

 Site: Windows Phone Blog via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger