Καθυστερήσεις για το iPhone 6 των 5,5 ιντσών. Δε θα το δούμε μέσα στο 2014!

14 Ιουλίου 2014

Για αρκετό καιρό, διαβάζουμε τις πληροφορίες που θέλουν την Apple να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει δύο εκδόσεις του... iPhone 6, της επόμενης ναυαρχίδας της: αρχικά μία έκδοση με διάσταση οθόνης 4,7 ίντσες και, μετέπειτα, μία με ακόμη μεγαλύτερη οθόνη
στη"χορταστική" διάσταση των 5,5 ιντσών.

iPhone 6 Concepts
Τώρα, ωστόσο, νέες φήμες έρχονται να "στενοχωρήσουν" όσους περιμένουν ένα μεγάλο smartphone (ή αν προτιμάτε... phablet) από την ομάδα του Cupertino, άμεσα. Έτσι, είναι πάρα πολύ πιθανό το iPhone 6 των 5,5 ιντσών να μη φτάσει στα ράφια των καταστημάτων μέσα στο 2014, όπως αρχικά αναμενόταν.
Οι λόγοι της καθυστέρησης πιθανότατα σχετίζονται με ζητήματα που αφορούν το πάνελ αφής της συσκευής, καθώς και το χρωματισμό στο σασί της που λέγεται ότι θα είναι μεταλλικό. Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται ο Ming-Chi Kuo, αναλυτής της KGI Securities, ο οποίος, ωστόσο,καθησυχάζει τους fans της εταιρείας, σημειώνοντας πως το iPhone 6 των 4,7 ιντσών, ακόμη κι αν αντιμετώπισε τα ίδια προβλήματα, θα είναι "ετοιμοπόλεμο" να βγει στην αγορά τοφθινόπωρο που μας έρχεται και οι δυσκολίες της Apple στο μεγαλύτερο μοντέλο σχετίζονται και με τη διάστασή του.
Αν πιστέψουμε, λοιπόν, τις νέες φήμες, ίσως η Apple τελικά "κατεβάσει" στη μάχη της αγοράς ένα μόνο μοντέλο έως τα τέλη του χρόνου. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, κάποιοι μιλούν για καθυστερήσεις και στην παραγωγή του iWatch, του άλλου πολυαναμενόμενου προϊόντος που η αμερικανική εταιρεία φαίνεται πως ετοιμάζει "πυρετωδώς" το τελευταίο διάστημα. Για να δούμε, τι θα δούμε τους επόμενους μήνες στα καταστήματα όσον αφορά καινούρια προϊόντα από την Apple. Θα έχουμε μία ολόκληρη "στρατιά" ή απλά ένα νέο iPhone 6, που ωστόσο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον...
Digitallife.gr
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger