Η Microsoft αλλάζει την μέθοδο ενεργοποίησης στα Windows 9 για καταπολέμηση της πειρατείας

09 Ιουλίου 2014


Το επόμενο λειτουργικό της Microsoftαναμένεται το 2015 και η εταιρία είναι σε σκέψεις να εισάγει μία νέα μέθοδο ενεργοποίησης (activation) ώστε να αντιμετωπίσει την πειρατεία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Microsoftστα Windows 9 δεν θα χρησιμοποιεί το "κλασικό" αλφαριθμητικό κωδικό 16 ψηφίων, αλλά ένα νέο κωδικό που θα ανήκει σε κάθε χρήστη και θα είναι συνδεδεμένος με το λογαριασμό στο Microsoft Store, που δε θα είναι απαραίτητα ίδιος με το Microsoft Account του χρήστη.

Είναι ακόμα ασαφές, εφόσον δεν έχει εφαρμοστεί, αλλά πιθανώς να λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με το MSDNAA (το οποίο μετονομάστηκε σε DreamSpark Premium) που χρησιμοποιούν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα. 

Ο αγοραστής των Windows, πληρώνει για ένα ISO αρχείο του λειτουργικού, όπου μετά την εγκατάσταση, γίνεται κάποιου είδους συγχρονισμός με τα στοιχεία του υπολογιστή (κυρίως με το motherboard) και με αυτά τα στοιχεία το λειτουργικό παραμένει ενεργοποιημένο.

Αν γίνει αλλαγή του motherboard, ή ο χρήστης επιθυμεί να εγκαταστήσει το λειτουργικό σε άλλον υπολογιστή, θα πρέπει να γίνει εκ νέου συγχρονισμός με το νέο hardware και το λειτουργικό θα πάψει να λειτουργεί στον παλιό υπολογιστή.

Τέλος, θα υπάρχουν άδειες για χρήση σε 3 ή 5 υπολογιστές με διαφορετική φυσικά τιμή.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger