Κλειδωμένο WiFi; Γίνε και εσύ Hacker με το Greek WPA Finder!

08 Ιουλίου 2014

Έτυχε να δούμε και εμείς το άρθρο από το Digitallife και παρότι γνωρίζαμε ήδη την εφαρμογή (σσ. Greek WPA Finder) δεν είχαμε γράψει ποτέ για αυτή! Αν δεν έχεις ήδη καταλάβει από τον τίτλο ή δεν έχει πέσει στα χέρια σου το συγκεκριμένο "εργαλείο" μιλάμε
για μια εφαρμογή η οποία ξεκλειδώνει οποιοδήποτε WiFi "για πλάκα". Προφανώς οι περισσότεροι από εσάς θα έχουν δει παρόμοιες εφαρμογές σε Laptop οι οποίες ξεκλειδώνουν τα περισσότερα WiFi χάρη στον προεπιλεγμένο κωδικό του εκάστοτε modem-router. Για να μην τα πολυλογούμε....αν το δίκτυο στο οποίο προσπαθείτε να μπείτε και δεν ξέρετε τον κωδικό έχει τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις (χωρίς να έχει αλλάξει από τον διαχειριστή του..σσ.εργοστασιακές ρυθμίσεις) τότε μια είναι η λύση. Κατεβάστε την εφαρμογή.




Ανοίγοντας τη πραγματοποιήστε σάρωση ώστε να δείτε τα δίκτυα και να εντοπίσετε σε ποια μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδεθείτε (Ξεχωρίζουν από το πράσινο εικονίδιο "τικ"). Μόλις πατήσετε πάνω σε κάποιο από τα ασύρματα δίκτυα τότε μεταφέρεστε ξανά στην αρχική οθόνη , μόνο που αυτή τη φορά υπάρχει η επιλογή "κωδικός" για ξεκλείδωμα. Μόλις το πατήσετε και εμφανιστεί ο κωδικός πρόσβασης υπάρχει η επιλογή για αυτόματη σύνδεση (όπου και δοκιμάζεται αυτόματα ο κωδικός αν ταιριάζει στο δίκτυο) Για να μην λέμε άλλα .... ρίξτε μια ματιά και από μόνοι σας κάνοντας μια περιήγηση στο Google Play και κατεβάζοντας την εφαρμογή! (η οποία δηλώνει πως χρησιμοποιείται για την ασφάλεια του δικτύου μας.... ok!) 
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger