Motorola: Κατασκευάζει το δικό της Nexus Phablet εν ονόματι Shamu;

28 Ιουλίου 2014

Από τότε που η Google ανακοίνωσε ότι προτίθεται να αγοράσει την Motorola, έχει ακουστεί ξανά και ξανά ότι η Motorola θα αναλάβει και την κατασκευή των επόμενων Nexus συσκευών. Μέχρι
στιγμής αυτό δεν έχει συμβεί, αλλά ναι, τώρα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ότι η Motorola θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Google για την δημιουργία μιας Nexus συσκευής με οθόνη 5,9 ιντσών, μια πληροφορία που δίνει το Android Police. Η κωδικός ονομασία του πρώτου αυτού Nexus phablet είναι Shamu και παρόλο που το όνομά του μπορεί να ακούγεται κάπως περίεργο, δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι η φήμη είναι ψευδής. Πολλές συσκευές της σειράς Nexus είχαν κωδικά ονόματα εμπνευσμένα από την κατηγορία των υδρόβιων ζώων (mako, maguro/tuna, hammerhead, flounder, κ.ά). 

Αν η συσκευή είναι πραγματική, τότε σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, Motorola και Google θα λανσάρουν το νέο τους Nexus την περίοδο Οκτωβρίου- Νοεμβρίου, δίνοντας συνέχεια στην συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών της Google και είναι πολύ θετικό ότι υπάρχει μια συσκευή που ταιριάζει η περιγραφή της με αυτήν που βρίσκεται σε φάση δοκιμών. Παρόλα αυτά, κανείς δεν είναι βέβαιος ότι αυτή η συσκευή θα κάνει την εμφάνισή της στην αγορά. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger