H Jessica Nigri λατρεύει να υποδύεται την Moxxi από το Borderlands!

28 Ιουλίου 2014

Jessica Nigri είναι ένα κορίτσι που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι αυτή τη στιγμή, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες cosplayers στον κόσμο. Όλα τα cosplays που κάνει είναι πραγματικά μοναδικά, με το αποτέλεσμα να διακρίνεται πάντοτε για
την λεπτομέρεια και την πιστότητα του. Στο πλαίσιο της φετινής Comic-Con, η Jessica Nigri αποφάσισε να το γιορτάσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, καθώς μέσα σε τρεις μέρες υποδύθηκε τρεις διαφορετικούς ήρωες! Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη ντύθηκε Arno Dorianαπό το Assassin’s Creed: Unity, την Παρασκευή Harley Quinn από το Arkham Knight, ενώ τo Σάββατο ντύθηκε (Moon) Moxxi από το Borderlands: The Pre-Sequel.
Η στολή της Moxxi ήταν αυτή που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς στη δημιουργία της συμμετείχε και η Jessica L. Gonzalez, μία επίσης γνωστή cosplayer.  Το σχέδιο, η cell-shaded αισθητική που παραπέμπει στο Borderlands και η καταπληκτική λεπτομέρεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της στολής της Moxxi. Προσθέστε σε αυτά, το ακαταμάχητο sex-appeal της Jessica Nigri και το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά… εκρηκτικό! Θαυμάστε την ως Moon Moxxi αλλά και ως Mad Moxxi (από παλαιότερη φωτογράφηση)… Το κορίτσι είναι απλώς number one σε όλα τα επίπεδα και χάρμα οφθαλμών επίσης!
*Photo credits: Saffels Photography
Jessica Nigri_3Jessica Nigri_2Jessica Nigri_4Jessica Nigri_5Jessica Nigri_6
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger