Τα Samsung Galaxy Tab S έρχονται στην Ελλάδα

03 Ιουλίου 2014

Η Samsung Electronics Hellas παρουσίασε τη νέα σειρά tablet, Galaxy Tab S για πρώτη φορά στη χώρα μας, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εχθές στην Αθήνα. Θα είναι διαθέσιμα στις 11 Ιουλίου σε όλα τα καταστήματα σε μεγέθη 8,4 και 10,5 ιντσών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε μία εκδήλωση που κυριάρχησε το χρώμα, παρουσιάστηκαν τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και λειτουργίες του Galaxy Tab S από την ηθοποιό και παρουσιάστρια, Τζένη Θεωνά, και την Αλίκη Βούλγαρη,  Tablets & Digital Imaging Marketing Manager της Samsung Electronics Hellas.
Samsung Galaxy Tab S_2
 Παναγιώτης Κωστόπουλος,Tablets Product Manager της Samsung Electronics Hellas, Αλίκη Βούλγαρη, Tablets & DI Marketing Manager της Samsung Electronics Hellas, Τζένη Θεωνά, Σύλβια Παπαβλασοπούλου, PR Specialist της Samsung Electronics Hellas
Samsung Galaxy Tab S_3
Samsung Galaxy Tab S
Το πιο λεπτό και ελαφρύ tablet της εταιρείας, κυκλοφορεί σε 8,4” και 10,5”, στις 11 Ιουλίου στην ελληνική αγορά, ενώ το preview ξεκινάει σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 4 Ιουλίου. Η οθόνη του Τab S απεικονίζει πάνω από το 90% του χρωματικού εύρους Adobe RGB, για πιο εντυπωσιακά χρώματα από ποτέ. Καθώς η τεχνολογία Super AMOLED δεν απαιτεί οπίσθιο φωτισμό, το Galaxy Tab S καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, σε σύγκριση με τις LCD οθόνες. Με τη μεγάλης διάρκειας μπαταρία και τη λειτουργία Ultra-Power Saving Mode, το multi-tasking Galaxy Tab S επιτρέπει στους καταναλωτές να απολαύσουν αρκετές ώρες ψυχαγωγίας, χωρίς να τους απασχολεί η φόρτιση της συσκευής.
Πλούσιο περιεχόμενο
Το Galaxy Tab S προσφέρει περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Συγκεκριμένα η Samsung συνεργάζεται με την ODEON για την παροχή της υπηρεσίας PameOdeon δωρεάν. Με την αγορά του Galaxy Tab S 8,4” ο κάτοχος της συσκευής έχει στη διάθεσή του έως και 15 ταινίες και με την αγορά του Galaxy Tab S 10,5 έως 25 ταινίες. Ταυτόχρονα, συνεργάζεται με το πρώτο Interactive περιοδικό Reload για πλήρη ενημέρωση γύρω από τα μουσικά δρώμενα, ενώ από Σεπτέμβριο φέρνει τις εγχώριες διαδραστικές εκδόσεις των περιοδικών Instyle και People στην οθόνη του Galaxy Tab S δωρεάν, κρατώντας μας πάντα ενήμερους για ό,τι συμβαίνει στο χώρο της μόδας και της showbiz.

[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger