DualShock 4 controller. Ασύρματη σύνδεση και στο PlayStation 3!

03 Ιουλίου 2014

Τα ασύρματα DualShock 4 controllers από εδώ και στο εξής δεν θα αποτελούν προνόμιο μόνο των gamers του PlayStation 4! Πλέον, οι φίλοι του PlayStation 3 έχουν έναν παραπάνω λόγο να αισθάνονται χαρούμενοι, καθώς ύστερα από το τελευταίο firmware 
update που πραγματοποιήθηκε για την κονσόλα τους, τώρα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα DualShock 4 controllers στο PS3 με ασύρματη σύνδεση (εδώ και καιρό τα χειριστήρια του PS4 συνδέονται με το PS3 μέσω καλωδίου).




Η συσκευή βέβαια αναγνωρίζεται μέσω Bluetooth, για αυτό οι χρήστες του PS3 θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσουν την ειδική option που αναφέρεται στην αναζήτηση συσκευών μέσω Bluetooth. Αφού το PS3 καταφέρει να αναγνωρίσει τη συσκευή, στη συνέχεια πηγαίνοντας στο settings menu, ο gamer θα πρέπει να κρατήσει πατημένα ταυτόχρονα ταPlayStation και Share buttons, μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει η χαρακτηριστική μπάρα του DualShock 4. Εάν το χειριστήριο συνδεθεί με το PlayStation 3, τότε την επόμενη φορά που αυτό θα χρησιμοποιηθεί σε ένα οποιοδήποτε PlayStation 4, θα πρέπει να συγχρονιστεί ξανά. Το αρνητικό στην όλη υπόθεση είναι ότι το DualShock 4 controller, δεν υποστηρίζεται  πλήρως από το software του PlayStation 3 και έτσι όπως αναφέρουν οι χρήστες που δοκίμασαν το χειριστήριο σε πολλούς και διαφορετικούς τίτλους, διαπιστώθηκε ότι δεν δούλευαν οι SIXAXIS και Rumble λειτουργίες.
Παρόλα αυτά, είμαστε βέβαιοι ότι σε ένα από τα επόμενα updates, η Sony θα βρει λύση στα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί, επιτρέποντας την full υποστήριξη του DualShock 4 στο PlayStation 3.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger