The Omen: Η 20th Century Fox ετοιμάζει το δεύτερο reboot

02 Ιουλίου 2014

Η εμπορικότερη ταινία τρόμου των ‘70s μετά τον Εξορκιστή, έκανε εκατομμύρια να αναπηδήσουν στις καρέκλες τους βλέποντας τις προσπάθειες άμοιρων θνητών να αποτρέψουν τον ερχομό της ολοκληρωτικής καταστροφής.

Και τώρα όπως διαβάζουμε στο Joblo η 20th Century Fox ετοιμάζει το δεύτερο reboot, της κλασσικής ταινίας τρόμου, The Omen, οκτώ χρόνια μετά την πρώτη προσπάθεια του στούντιο που είναι γεγονός πως δεν είχε καταφέρει και πολλά πράγματα. Η ταινία του 2006 και του John Moore, μπορεί να έφερε 100 εκ. δολάρια στο box office, ωστόσο δεν μπόρεσε να αναβιώσει την ατμόσφαιρα της ταινίας και αυτό φαίνεται πως παρέμεινε "καημός" για την 20th Century Fox που καταπιάνεται ξανά με το concept.Η Προφητεία όπως ήταν ο ελληνικός τίτλος προβλήθηκε το 1976 με τον σπουδαίο Gregory Peck στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Richard Donner στη θέση του σκηνοθέτη. Να σημειωθεί πως εκτός από το δεύτερο κινηματογραφικό reboot, ετοιμάζεται ήδη και μία τηλεοπτική μεταφορά από τον πρώην παραγωγό του The Walking Dead, Glen Mazzara.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger