League of Legends. Η Riot κλείνει τα public chat rooms!

02 Ιουλίου 2014

Η Riot ανακοίνωσε ότι προχωράει στο άμεσο κλείσιμο όλων των public chat rooms του League of Legends, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα προβληματικής λειτουργίας, τα οποία χαλούν την γενικότερη καλή εικόνα του
πιο διάσημου MOBA παιχνιδιού.
league-of-legends-preseason-changes
Το τελευταίο καιρό στα public chat rooms του League of Legends είχαν βρει καταφύγιο εκατοντάδες RP sellers (άτομα δηλαδή που εμπορεύονται το in-game νόμισμα του LoL),scammers και άλλου είδους spammers, οι οποίοι αναζητούσαν την «πελατεία» τους μέσω των δημόσιων chat rooms. Αυτός βέβαια δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που οδήγησε τη Riot στη συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς ένα από τα μεγαλύτερα (και χρόνια) προβλήματα του LoL είχε να κάνει με την ορθή λειτουργία της διαδικασίας του moderation. Μάλιστα, όπως έχουν διαπιστώσει οι υπεύθυνοι του League of Legends, τόσο στα public chat rooms, όσο και στα private chat rooms, δεν υπάρχουν τα απαραίτητα εργαλεία που θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή του εκάστοτε moderator. Τα δημόσια chat rooms του LoL, βέβαια δεν κλείνουν για πάντα, καθώς η Riot σκοπεύει να τα επαναφέρει όταν πλέον όμως θα έχει βελτιώσει τη λειτουργία τους και θα έχει βρει τρόπους να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που έχουν παρουσιαστεί.  
league-of-legends-limited-edition-skins
Είναι λογικό η Riot να αντιμετωπίζει αυτού του είδους τα προβλήματα, καθώς μία τόσο μεγάλη gaming community είναι δύσκολο να τιθασευτεί, ακόμη και από μία εταιρεία σαν την Riot που εδώ και χρόνια πρωτοστατεί στον τομέα του on-line multiplayer gaming.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger