Ubisoft. 8 εκατ. πωλήσεις το Watch Dogs και τεράστια κέρδη!

11 Ιουλίου 2014

Η Ubisoft ανακοίνωσε σήμερα ότι το Watch Dogs κατάφερε να σπάσει το φράγμα των 8 εκατομμυρίων αντιτύπων παγκοσμίως. Αυτή η ανοδική πορεία του Watch Dogs έδωσε μία τεράστια ώθηση συνολικά στη Ubisoft στο κλείσιμο του πρώτου οικονομικού τριμήνου
του 2014, καθώς ο μεγάλος publisher γνώρισε αύξηση της τάξεως του 374% σε σύγκριση με το ίδιο χρονικό διάστημα πέρσι. Αυτή η άνοδος μεταφράζεται σε 360 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία είναι περίπου 50 εκατομμύρια παραπάνω από τα κέρδη που είχαν προϋπολογιστεί.
To Watch Dogs δείχνει να ακολουθεί εμπορικά τα πετυχημένα βήματα του πρώτουAssassin’s Creed, το οποίο μέσα στο  ίδιο σχεδόν χρονικό διάστημα είχε πουλήσει περίπου τον ίδιο αριθμό αντιτύπων. Η επιτυχία του Watch Dogs συμπαρέσυρε όλη την Ubisoft στην κερδοφορία, καθώς η περσινή εικόνα ήταν μάλλον απογοητευτική, καθώς τίτλοι όπως το Call of Juarez: Gunslinger και Far Cry 3: Blood Dragon πραγματοποίησαν χαμηλές πτήσεις σε εμπορικό επίπεδο. Εκτός από τα παραπάνω, πολύ καλά κινήθηκε και ο τομέας των ψηφιακών πωλήσεων, όπου η Ubisoft σημείωσε κέρδη της τάξεως των 84 εκατομμυρίων ευρώ. Σε αυτό συνέβαλαν τα μέγιστα μία πληθώρα ποιοτικών digital τίτλων που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, όπως είναι το Valiant Hearts και το Child of Light. Για το επόμενο οικονομικό τρίμηνο, οι υπεύθυνοι του μεγάλου publisher υπολογίζουν μία πτώση της τάξεως του 61% σε σύγκριση με το προηγούμενο χρόνο, καθώς πέρσι στα τέλη του καλοκαιριού η Ubisoft είχε βγάλει αρκετούς ποιοτικούς τίτλους (όπως τα Just Dance και Splinter Cell Blacklist), ενώ κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα για φέτος, καθώς η μοναδική αξιόλογη κυκλοφορία θα είναι τo Tetris Ultimate.
 assassins-creed-heritage-collection
Με κυκλοφορίες όπως τα Assassin’s Creed: Unity και Far Cry 4, τα κέρδη του μεγάλου publisher είναι σίγουρο ότι θα εκτιναχθούν στα ύψη! Ενδεικτικό είναι ότι υπεύθυνοι της Ubisoft υπολογίζουν ότι μέχρι το τέλος του 2014, η Ubisoft θα σημειώσει κέρδη που θα ξεπεράσουν τα 1.4 δισεκατομμύρια ευρώΜιλάμε για… πολλά λεφτά!
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger