Νομίζεις ότι ξέρεις από ποδήλατο, έ; Λοιπόν, δεν έχεις ιδέα (vid)

09 Ιουλίου 2014


Για τους απανταχού motorhead, οτιδήποτε με μοτέρ και τροχούς, αποτελεί το τοτέμ της οδηγικής πεμπτουσίας. Εννοείται πως και οι μηχανές γκαζόν περιλαμβάνονται στη δική τους λίστα. Τους κατανοώ. Είναι γιατί δεν έχουν δει ακόμη τον Danny MacAskill
να "ζωγραφίζει" στο YouTube.
Βλέποντας το ανατριχιαστικό βίντεο που ακολουθεί, συνειδητοποιείς πως το ποδήλατο δεν είναι απλά ένα mainstream όχημα, για να φτιάχνεις κορμί και να μεταφέρεις ψώνια από τον ΑΒ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η προέκταση ενός ανθρώπου που εδώ και 5 συναπτά έτη γράφει ποδηλατική ιστορία. Μη φανταστείς κάποια περίπτωση τύπου Lance Armstrong. Εδώ γίνεται χωρίς τα αναβολικά.

Τα επόμενα 10 λεπτά επίδειξης και δίτροχου αμόκ, γυρίστηκαν στη Villa Epecuén, ένα εγκαταλελειμμένο χωριό στην επικράτεια του Buenos Aires. Παρεμπιπτόντως έγινε έτσι γιατί χτυπήθηκε από πλημμύρες, αλμύρα και τελικά ξηρασία, με αποτέλεσμα να καταλήξει ως εδώ. Μόνο ένας τελευταίος κάτοικος του το θυμήθηκε και ο παλαβός MacAskill για να σου μάθει τα κόλπα. Νομίζεις ότι ξέρεις από ποδήλατο, έ; Αυτό ήταν πριν κάνεις κλικ εδώ.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger