Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 21 Αυγούστου

21 Αυγούστου 2014


Πιστοί και σήμερα στο ραντεβού μας παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Η γνωστή παρέα των αναλώσιμων μας υπόσχεται δράση και περιπέτεια ενώ η παρεξήγηση
της χρονιάς (Chef) θα μας κάνει να κλάψουμε από τα γέλια.

Πάμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα!



Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του “Bad Teacher” -200 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, με προϋπολογισμό μόλις 20 εκατομμύρια – ο σκηνοθέτης Jake Kasdan ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τους ταλαντούχους Cameron Diaz (There’s Something About Mary) και Jason Segel (How I Met Your Mother TV Series)σε μια ακόμα προκλητική και σέξι κωμωδία με αμήχανες και αστείες καταστάσεις.

Το Sex Tape: Μία Τρελή Βραδιά είναι μια ταινία με πονηρό, ενήλικο χιούμορ, πικάντικες σκηνές και ανατροπές.

Η Cameron Diaz κλέβει τις εντυπώσεις όχι μόνο στις σκηνές όπου αποκαλύπτεται η –εξωφρενικά- καλλίγραμμη σιλουέτα της, αλλά και χάρη στην ικανότητα της να τσαλακώνεται για τις ανάγκες του ρόλου, πλάι σε έναν εξίσου ταλαντούχο κωμικό ηθοποιό, τον συμπρωταγωνιστή της Jason Segel.

Οι Αναλώσιμοι 3


H τρίτη συνέχεια της σειράς ταινιών “Οι Αναλώσιμοι” έρχεται υπο της σκηνοθετικές οδηγίες του Πάτρικ Χιούζ (“Red Hill”).

Οι Αναλώσιμοι ενώνουν για άλλη μια φορά τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζετ Λι και Ντολφ Λούντγκρεν.

Την ομάδα θα ενδυναμώσουν και μερικά νέα μεγάλα ονόματα των ταινιών δράσης, όπως οι Χάρισον Φορντ (“Indiana Jones”), Γουέσλι Σνπάιπς (“Blade”), Mελ Γκίπσον (“Braveheart”) και Αντόνιο Μπαντέρας (“Τhe Mask of Zorro”).



Μετά από μια παρεξήγηση που παίρνει διαστάσεις “χιονοστιβάδας’’, ο Καρλ Κάσπερ (Τζον Φαβρό) απολύεται από το γκουρμέ εστιατόριο στο οποίο δουλεύει ως σεφ.
Αναγκάζεται να επιστρέψει στο Μαϊάμι μετά από προτροπή της πρώην συζύγου του (Σοφία Βεργκάρα), και να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση: μια κινούμενη καντίνα με γκουρμέ φαγητό.

Σχεδιάζει να διασχίσει όλη τη χώρα, με τελικό προορισμό το Λος Άντζελες και βασικό σκοπό να διεκδικήσει την θέση που του αξίζει στην ελίτ των σεφ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Όλιβερ Πλατ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τζον Λεγκουιζάμο, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σοφία Βεργκάρα.


[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger