Για ένα καλύτερο βιογραφικό, κατεβάστε δωρεάν 275 πρότυπα για Word

25 Αυγούστου 2014

Το βιογραφικό είναι το Α και το Ω για εύρεση εργασίας, αν και μερικές εταιρίες καταφεύγουν σε πιο μοντέρνες λύσεις όπως την παρουσία στο LinkedIn. Αν το βιογραφικό δεν είναι καλό, τότε ο υποψήφιος δε θα πάρει ποτέ την ευκαιρία για συνέντευξη.


Στο ίντερνετ κυκλοφορούν πολλά πρότυπα βιογραφικού για κατέβασμα, όμως στη σελίδαHloom θα βρείτε ούτε λίγο ούτε πολύ, 275 δωρεάν πρότυπα βιογραφικού για επεξεργασία με Microsoft Word 2010 και άνω. Μπορείτε, βέβαια, να δοκιμάσετε να τα χρησιμοποιήσετε και με άλλα προγράμματα επεξεργασίας, αν και ίσως το τελικό αποτέλεσμα διαφέρει από αυτό που είδατε λόγω της διαφορετικής μορφοποίησης.
Βρείτε το πρότυπο που σας ενδιαφέρει, κατεβάστε το στον υπολογιστή σας και ακολουθήστε τις διάφορες ενότητες του για προσθήκη των προσωπικών σας πληροφοριών, διπλωμάτων, εμπειριών κλπ. Κάθε ένα πρότυπο έχει σχεδιαστεί για εκτύπωση σε A4 μέγεθος.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger