IFA 2014: Τι συσκευές περιμένουμε να δούμε στην φετινή έκθεση

25 Αυγούστου 2014

Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι την IFA 2014, την μεγάλη τεχνολογική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο.
Πάμε να δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε (και τι θέλουμε) να δούμε! (Ναι ξέρω, όλοι ήδη φωνάζετε Note 4).

Galaxy Note 4

Η Samsung μας έχει προετοιμάσει για το γεγονός ότι το Note 4 θα παρουσιαστεί στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ πλήθος από φήμες και "διαρροές" το θέλουν να φοράει τον ολοκαίνουριο Snapdragon 805 με την GPU Adreno 420. Φυσικά ένα μεγάλο μέρος της συσκευής είναι οι λειτουργίες του S-Pen, οπότε θέλουμε να δούμε τι δουλειά έκανε η Samsung και σε αυτόν τον τομέα. Προφανώς η οθόνη της συσκευής θα είναι "μεγάλη" (λογικά 5,7in) τεχνολογίας Super AMOLED και πιθανότατα να ειναι και ανάλυσης 1440p.
IFA 2014 Galaxy Note 4

Galaxy Note Edge

Το παραπάνω όνομα το κατοχύρωσε η Κορεάτικη εταιρεία, και παραπέμπει σε μία συσκευή με εύκαμπτη οθόνη OLED, η οποία θα καλύπτει και τα "πλάγια" της συσκευής. Αν γίνεται σωστή χρήση του παραπάνω χώρου που θα προσφέρει η οθόνη αυτή τότε ίσως μιλάμε για επανάσταση στον χώρο.
IFA 2014 Galaxy Note Edge

Sony Xperia Z3

Η Sony παρουσιάζει "διαδόχους" της σειράς Z κάθε 6 μήνες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Το Z3 από τα πρώτα leaks δεν φαίνεται να έχει πολλές διαφορές από το Z2, αλλά φυσικά αυτό μένει να το διαπιστώσουμε. Πολλές φορές οι αλλαγές και η δουλειά δεν φαίνεται -μόνο- στα τεχνικά χαρακτηριστικά.
IFA 2014 Sony Xperia Z3

Huawei Ascend Mate 7

Αναμένεται να είναι μία 8πύρηνη συσκευή της Huawei με επεξεργαστή που έχει κατασκευάσει η ίδια αρχιτεκτονικής big.LITTLE. Λοιπές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές (ίσως εκτός από έναν αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος, ο οποίος για εμένα είναι αδιάφορος).
IFA 2014 Huawei Ascend Mate 7

Λοιπά

Λοιποί κατασκευαστές που θα συμμετέχουν, όπως η ASUS, μπορούν κάλλιστα να παρουσιάσουν κάτι αξιόλογο στον χώρο του Android. Αντίστοιχα, γενικότερα στον κόσμο των Smartphones από Microsoft αναμένουμε να δούμε κάποιες mid-range συσκευές, τα Lumia 730 και 830 που ίσως (?) να έχουν αρκετά ανταγωνιστική τιμή. Αναμένουμε.
IFA 2014 Devices
[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger