30 ευρωπαϊκές χώρες σε ένα μοναδικό timelapse. Μαγεία!

18 Αυγούστου 2014

Ο Stan Chang είναι από την Ταϊβάν, πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια ωστόσο πραγματοποιώντας πολλά ταξίδια στην Ευρώπη με τη γυναίκα και το γιο του τραβώντας υπέροχες φωτογραφίες. 30 χώρες και 60 πτήσεις ήταν ο απολογισμός του, αλλά
και σχεδόν 20 terrabytes δεδομένων. Πάνω από 200.000 φωτογραφίες και περισσότερα από 1.000 timelapse videos δημιούργησε ο ίδιος από το υλικό που τράβηξε, ωστόσο αυτό που θα δείτε παρακάτω συνοψίζει τα καλύτερα σημεία του ταξιδιού του, σε περίπου 4 λεπτά.

Υπέροχες εικόνες από την ήπειρό μας (και φυσικά τη χώρα μας) σε ένα απίθανο τετράλεπτο στο οποίο δε θα ξεκολλήσετε τα μάτια σας από την οθόνη του υπολογιστή σας. Δείτε το, φυσικά, σε HD και απολαύστε την υπέροχη δουλειά του Stan Chang, μαζί με όμορφες εικόνες από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.
stan-chang-timelapse2
Ένα μοναδικό ταξίδι, για το οποίο ευχαριστεί στο τέλος του video τη γυναίκα του και το γιο του, ο οποίος, όπως φαίνεται, είναι πολύ τυχερός, ώστε από μικρούλης να ζει τόσο μοναδικές στιγμές...
Απολαύστε το μοναδικό timelapse του Stan Chang "Magical Europe".
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger