GAMESCOM 2014: Gameplay video διάρκειας 6 λεπτών από το Witcher 3!

18 Αυγούστου 2014

Το Witcher 3: Wild Hunt δικαιολογημένα αποτελεί ένα από τα πιο αναμενόμενα games της επόμενης χρονιάς, συγκεντρώνοντας πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Στη διάρκεια της Gamescom, η CD Projekt Red παρουσίασε ένα νέο gameplay trailer για το Witcher 3,
διάρκειας 6 λεπτών (περίπου), το οποίο επικεντρώνεται αποκλειστικά στηδράση του παιχνιδιού.
 the-witcher-3-wild-hunt
Το video ξεκινάει παρουσιάζοντας τον Geralt να συνομιλεί με έναν χωρικό από το χωριό του Downarren, ο οποίος τον πληροφορεί για μία μυστηριώδη σκοτεινή δύναμη, η οποία προκαλεί τις μαζικές εξαφανίσεις των κατοίκων του χωριού. Στη συνέχεια,  παρακολουθούμε τον Geralt να αναλαμβάνει δράση και να περιφέρεται στο κοντινό δάσος, με σκοπό να εντοπίσει το πρόβλημα και να εξολοθρεύσει την απειλή. Με βάση τα όσα παρουσιάζονται στο gameplay trailer, αυτό που αμέσως τραβά την προσοχή είναι οι απίθανες combat moves του ήρωα, η γρήγορη δράση, η σκοτεινή ατμόσφαιρα και φυσικά η εξαιρετική μουσική υπόκρουση με τα καταπληκτικά voice-overs.  Τα παραπάνω στοιχεία δηλώνουν ότι η CD Projekt Red όχι μόνο βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά ότι ετοιμάζει το πληρέστερο και πιο άρτιο τεχνικά τίτλο της σειράς.
 witcher-3-wild-hunt-screen (2)
To Witcher 3: Wild Hunt είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει (ύστερα από πολλές αναβολές) στις 24 Φεβρουαρίου του 2015 για PlayStation 4Xbox One και PC και ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξει άλλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία του, καθώς με video όπως το παρακάτω, η αναμονή μας μεγαλώνει όλο και περισσότερο!

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger