Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 7 Αυγούστου

07 Αυγούστου 2014

Πιστοί και σήμερα στο ραντεβού μας με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων. Μεταξύ αυτών θα παρακολουθήσουμε το σίκουελ της κινηματογραφικής αναβίωσης του «21 Jump Street» και το Joe μια ταινία που πρωταγωνιστεί ο Νίκολας Κέιτζ.

Πάμε να τις δούμε αναλυτικά:

22 Jump Street


Για τη νέα τους μυστική αποστολή, ο Schmidt (Jonah Hill) και ο Jenko (Channing Tatum) θα χρειαστεί να ανταλλάξουν τα όπλα τους με κάρτες μέλους σε Αδελφότητες Κολεγίου. Οι δυο τους θα ζήσουν μοναδικές πανεπιστημιακές εμπειρίες για να εξιχνιάσουν μια επικίνδυνη μυστική οργάνωση.

Σύντομα θα ανακαλύψουν ότι η ζωή στο κολέγιο είναι, στην καλύτερη περίπτωση, χαοτική και απολαυστικά επικίνδυνη. Η φιλία τους θα δοκιμαστεί, αφού νέα πρόσωπα θα μπουν στις ζωές τους. Έτσι, η προσοχή τους δεν θα είναι αποκλειστικά στραμμένη στην αποστολή τους, αλλά και στο πώς να επαναπροσδιορίσουν τη φιλία και τη σχέση τους.

Joe


Ο πρώην κατάδικος Τζο προσπαθεί να αποφύγει τα κατατόπια της παρανομίας και να ακολουθήσει μια ήρεμη, σχεδόν αδιάφορη ζωή. Η γνωριμία του με τον 15χρονο Γκάρι θα αλλάξει τα σχέδια του, προσπαθώντας να δημιουργήσει μια -περίπου- πατρική σχέση με το βασανισμένο έφηβο.


[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger