Όλα δείχνουν την 9η Σεπτεμβρίου για την ανακοίνωση του iPhone 6

06 Αυγούστου 2014

Mε εκδήλωση στις 9 του Σεπτέμβρη, ημέρα Τρίτη, θα ξεκινήσει η επικοινωνία της Apple για την επόμενη γενιά iPhone 6 όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Re/Code. Η εταιρεία φέρεται να έχει προγραμματίσει μία μεγάλη εκδήλωση για τα μέσα ενημέρωσης την ημερομηνία αυτή
και στο παρελθόν, καθώς o Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της ανακοίνωσης των νέων iPhones. Μετά την εκδήλωση η συσκευή iPhone 6 θα είναι διαθέσιμη κατά πάσα πιθανάτητα ένα 10ήμερο αργότερα, στις 19 Σεπτεμβρίου.

"Apple has scheduled a big media event for Tuesday, Sept. 9 — a date to which Apple numerologists will strain to attribute significance. As with September events past, the focal point of this one is to be Apple’s next-generation iPhones, which are expected to feature larger displays of 4.7 and 5.5 inches and run speedy new A8 processors. Apple declined comment."

Στην εκδήλωση ενημερώσης θα δείτε την παρουσίαση του iPhone 6, μία συσκευή η οποία αναμένεται να είναι λεπτότερη, ελαφρύτερη, με σχεδιασμό παρόμοιο με το iPod, με νέο ανανεωμένο επεξεργαστή A8 και βελτιωμένη κάμερα. Στην παρουσίαση ενδεχομένως να κάνει την εμφάνισή της και η μεγαλύτερη έκδοση των 5,5 ιντσών, η οποία αναμένεται στην αγορά προς τα τέλη του 2014 ή αρχές του 2015, αρκετά αργότερα από την έκδοση των 4,7 ιντσών.

Η ιστοσελίδα Re/Code η οποία αποτελείται από μέλη του AllThingsD, έχει ένα πολύ καλό ρεκόρ πληροφοριών για προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Apple. H ίδια ιστοσελίδα έχει κάνει αναφορά πως η εταιρεία από το Cupertino προτίθεται να εισαχθεί στην αγορά των wearable συσκευών με το iWatch, σε εκδήλωση στα μέσα Οκτωβρίου.

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger