Μεξικανός αυτοπυροβολήθηκε στην προσπάθεια του να βγάλει... selfie!

06 Αυγούστου 2014

Ο Oscar Otero Aguilar ένας νεαρός άνδρας 21 ετών από το Μεξικό,  έχασε πρόσφατα τη ζωή του, πάνω στην προσπάθεια να τραβήξει μία selfie φωτογραφία! O νεαρός το βράδυ που πέθανε βρισκόταν μαζί με μία παρέα φίλων του σε ένα σπίτι στην πρωτεύουσα
του Μεξικό. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Oscar και οι φίλοι του, αφού πρώτα είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, αποφάσισαν ότι είχε φτάσει ή ώρα να ανεβάσουν τις χαρούμενες στιγμές τους στο Facebook και σε άλλα γνωστά Social Media.

Έως σε αυτό το σημείο όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που ο Oscar είχε τη "φαεινή ιδέα", να τραβήξει μία selfie κρατώντας ένα όπλο. Ο νεαρός μεξικανός, μην έχοντας προφανώς συναίσθηση του τι έκανε, γέμισε το όπλο αφαιρώντας την ασφάλεια και προσπάθησε νασταθεροποιήσει το smartphone του για να τραβήξει την selfie. Δυστυχώς για τον ίδιο, όμως, μία απροσεξία στο κράτημα του όπλου ήταν αρκετή για να του στερήσει τη ζωή, καθώς το όπλοεκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 21χρόνο στο κεφάλι. Οι γείτονες που άκουσαν τον πυροβολισμό κάλεσαν αμέσως τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες φτάνοντας μετά από λίγο στον τόπο του ατυχήματος αντίκρισαν τον Oscar να ψυχορραγεί. Δυστυχώς το κακό είχε γίνει, καθώς ο άτυχος νέος εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Αν και οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν ορισμένους από τους φίλους του Oscar, δεν τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες, καθώς όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, ο Oscar ήταν τελικά ο αποκλειστικός υπεύθυνος για αυτό το θλιβερό ατύχημα.
Death by a Selfie
Είναι πραγματικά κρίμα να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, καθώς ένας νέος άνθρωπος βρήκε αναπάντεχα το θάνατο, εξαιτίας του γεγονότος ότι ήταν δέσμιος της περίεργης εμμονής του να τραβάει συνεχώς selfie φωτογραφίες και να τις ανεβάζει στα Social Media. Τελικά, όπως αποδεικνύεται όλα τα πράγματα στη ζωή πρέπει να γίνονται μέσα σε λογικά πλαίσια και με μέτρο, ακόμη και όταν πρόκειται να τραβήξουμε μία... selfie!

[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger