Το Android τρώει το iOS, σταθερό το Windows Phone στην Ε.Ε.

31 Αυγούστου 2014

Τα στοιχεία του τελευταίου τριμήνου όσον αφορά το μερίδιο των mobile πλατφόρμων έδωσε στη δημοσιότητα η Kantar Worldpanel, τα οποία δείχνουν σταθερή άνοδο του Android είς βάρος του iOS.

Σύμφωνα με αυτά, στην Ευρώπη των "5" (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία,
Ιταλία), για το τρίμηνο που τελείωσε στις 31 Ιουλίου, το μερίδιο του Android ανήλθε στο 75,1%, αυξημένο κατά 2,7 ποσοστιαίες μονάδες από το προηγούμενο τρίμηνο. Το κέρδος του ήταν απώλεια για την Apple και το iOS που βρέθηκε στο 14,5% από το 17,5%, έτσι το Windows Phoneπαρέμεινε πρακτικά σταθερό, στο 8,5% (από 8,4% το προηγούμενο τρίμηνο).
Πιό αποκαλυπτικά είναι τα δεδομένα που έρχονται από την Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες,όμως. Στη χώρα της Ανατολής, το Android συνεχίζει να κυριαρχεί με 84,6%, γνωρίζοντας σημαντική αύξηση από το 79,8% του προηγούμενου τριμήνου! Και πάλι σχεδόν το σύνολο της διαφοράς βαραίνει το iOS, που έπεσε από το 17,5% στο 13,2%, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες παρέμειναν στα ίδια επίπεδα. Όσο για τις ΗΠΑ, εκεί το Android και πάλι ανέβηκε, λιγότερο αυτή τη φορά, από το 59,1% στο 62,9%, με το iOS να βρίσκεται από το 34,6% στο 30,9%. Άσχημα είναι τα νέα και για το Windows Phone στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, αφού έπεσε και πάλι κάτω από το 4% (3,9%), παρ'ότι με κόπο είχε αγγίξει το 4,7% το προηγούμενο τρίμηνο. Αυτό διότι αυξήθηκαν τα μερίδια των "υπόλοιπων" πλατφόρμων στο 2,3% συνολικά.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία εδώ.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger