Samsung, Microsoft, Amazon και Yahoo βάζουν στο μάτι την Cyanogen!

31 Αυγούστου 2014

Η Cyanogen είναι μία ελπιδοφόρα, αλλά μικρή εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομα της με την ανάπτυξη του Cyanogenmod, ενός open-source λειτουργικού (για tablet και smartphones) που έχει τη βάση του στο Android. Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες
η Cyanogen το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει το μήλον της έριδος ανάμεσα στις SamsungMicrosoft,Amazon και Yahoo, καθώς και οι 4 μεγάλες εταιρείες επιθυμούν διακαώς να την εξαγοράσουν!


Η Cyanogen φυσικά δεν αποτελεί το νούμερο 1 στόχο των συγκεκριμένων εταιρειών τυχαία, καθώς κάθε μία από αυτές επιθυμεί να επενδύσει στην αγορά της Cyanogen για τους δικούς της σκοπούς. Για παράδειγμα, η Amazon αναπτύσσει το FireOS, οπότε η προσάρτηση των "εδικών" της Cyanogen θα την βοηθήσει να τελειοποιήσει ακόμη περισσότερο το λειτουργικό της (που και αυτό στηρίζεται σε open-source κώδικα Android), ενώ η Microsoft θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την Cyanogen για να κυκλοφορήσει smartphones με εγκατεστημένο το Cyanogenmod, δίνοντας στις συγκεκριμένες συσκευές τον χαρακτήρα του αντίπαλου δέους στα Android-based κινητά των άλλων κατασκευαστών. Παρόλο που οι τέσσερις προαναφερθείσες εταιρείες ερίζουν για να εξαγοράσουν την Cyanogen, οι φήμες αναφέρουν ότι η Microsoft δείχνει να έχει ένα σαφές προβάδισμα, καθώς όπως λέγεται ο Satya Nadella έχει ήδη συναντηθεί με εκπροσώπους της εταιρείας.
cyanogenmod
Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, για αυτό δύσκολα οι υπεύθυνοι της Cyanogen θα αντισταθούν στα εκατομμύρια που θα τους στρώσουν οι υποψήφιοι αγοραστές. Μάλιστα, ήδη από πέρσι η εταιρεία του Cyanogenmod είχε λάβει 30 εκατομμύρια δολάρια ως επιχορήγηση από διάφορα επενδυτικά κεφάλαια, ενώ ήδη προετοιμάζεται και ένας δεύτερος γύρος επιχορηγήσεων. Από τα παραπάνω, αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι το μέλλον των ιδιοκτητών της συγκεκριμένης εταιρείας διαγράφεται λαμπρό... 
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger