Και επίσημα η παρουσίαση της Apple στις 9 Σεπτεμβρίου

28 Αυγούστου 2014


Όπως αναμενόταν, η Apple προχώρησε στην αποστολή των κλασσικών προσκλήσεων σε δημοσιογράφους, επιβεβαιώνοντας ότι η επόμενη της παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα η παρουσίαση θα διεξαχθεί στο Flinte Center στο Cupertino, το
ίδιο μέρος όπου είχε παρουσιαστεί ο πρώτος Mac υπολογιστής από τον Steve Jobs, δίνοντας ένα πιο συμβολικό τόνο στο γεγονός.
Η συγκεκριμένη παρουσίαση αναμένεται να είναι η πιο σημαντική για την Apple τα τελευταία χρόνια αφού σ' αυτή αναμένεται να δούμε ίσως την πιο σημαντική αναβάθμιση στο iPhone αλλά και την είσοδο της εταιρείας σε μια νέα προϊοντική κατηγορία. Στην πρόσκληση, η Apple δεν φανερώνει κάποιο στοιχείο για το τι να περιμένουμε, δηλώνοντας όμως ότι «θα ήθελε να μπορούσε να πει περισσότερα».

Όσον αφορά το iPhone 6, η Apple όπως όλα δείχνουν θα παρουσιάσει όχι ένα αλλά δύο νέα μοντέλα με σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη από τις προηγούμενες γενιές και συγκεκριμένα στις 4.7 και 5.5 ίντσες. Θα πρέπει να περιμένουμε επίσης ένα νέο 64bit Soc, το A8, σημαντική αναβάθμιση στην κάμερα αλλά και ανανεωμένο σχεδιασμό που θα διακρίνεται για πάχος που δε θα ξεπερνά τα 7 χιλιοστά. Μάλιστα νέες σημερινές φήμες αναφέρουν ότι η Apple θα κάνει επιτέλους την κίνηση της στις mobile πληρωμές, ενσωματώνοντας NFC τσιπ στο iPhone 6.

Ακόμα γνωρίζουμε ότι στη συγκεκριμένη παρουσίαση θα δούμε και ένα νέο προϊόν από την Apple το οποίο πιθανότατα θα είναι ένα smartwatch ή wristband με έμφαση στον αθλητισμό και το οποίο θα διαθέτει οθόνη 2.5 ιντσών, ενσωματωμένο μετρητή καρδιακών παλμών αλλά και άλλους αισθητήρες. Δεδομένη θεωρείται η συνεργασία του iWatch (πιθανή ονομασία) με την πλατφόρμα Healthkit η οποία εγκαινιάζεται το προσεχές Φθινόπωρο με την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του iOS 8.0

 Site: re/code via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger