Επίσημο το G Watch R, το στυλάτο smartwatch της LG

28 Αυγούστου 2014


Σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του νέου smartwatch της Samsung, η LG προχωρά στην παρουσίαση της δικής της νέας πρότασης χωρίς να περιμένει την έκθεση IFA 2014 όπου και θα το δούμε για πρώτη φορά από κοντά.
Ο λόγος για το G Watch R, το οποίο είναι το δεύτερο smartwatch που στηρίζεται στην πλατφόρμα Android Wear και διαθέτει στρογγυλό σχεδιασμό εν αντίθεση με την πρώτη προσπάθεια της εταιρείας, το G Watch πριν από 2 μήνες.

Στο εσωτερικό συναντάμε το Snapdragon 400 με επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2 GHz, 512 MB RAM, 4 GB αποθηκευτικού χώρου ενώ αντέχει και κάτω από νερό για 30 λεπτά και σε βάθος 1 μέτρου. Η πλαστική P-OLED οθόνη των 1.3 ιντσών με ανάλυση 320 x 320, είναι κατάλληλη για να διαβάζετε το περιεχόμενο της κάτω από ήλιο χωρίς πρόβλημα σύμφωνα με την LG ενώ η μπαταρία των 410mAh πρέπει να είναι ικανή να δώσει αυτονομία 2 ημερών στη συσκευή. Σχετικά με την οθόνη, η LG κάνει σαφές ότι το περιεχόμενο εμφανίζεται στο 100% της επιφάνειας του, εν αντιθέση με το Moto 360 της Motorola.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες, το G Watch R ξεχωρίζει για τον πολύ όμορφο σχεδιασμό του. Διαθέτει επίσης αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο και πυξίδα. Περισσότερα για την τιμή και την διαθεσιμότητα του αναμένεται να μάθουμε την επόμενη εβδομάδα στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια της έκθεσης ηλεκτρονικών καταναλωτικών ειδών IFA 2014.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger