Αποστολή ανώνυμων email μέσω της υπηρεσίας Leak

06 Αυγούστου 2014

Πολλές φορές διστάζουμε να πούμε πράγματα σε ανθρώπους πρόσωπο με πρόσωπο και προτιμούμε την ανωνυμία. Αυτό άλλωστε έχουν δείξει και οι δημοφιλείς εφαρμογές Secret και Whisper, με τις οποίες οι χρήστες μοιράζονται ανώνυμα μυστικά με φίλους και μη.Αν έχετε κατά νου συγκεκριμένους ανθρώπους στους οποίους θέλετε να αποκαλύψετε ανώνυμα καταστάσεις και επίσης γνωρίζετε τα email αυτών, τότε η υπηρεσία Leak είναι ό,τι πρέπει για εσάς.
Με μια επίσκεψη στην υπηρεσία, αμέσως θα δείτε πως ζητείται μονάχα το email του ατόμου με το οποίο θέλετε να επικοινωνήσετε και όχι το δικό σας. Στη συνέχεια μπορείτε να δηλώσετε αν είστε φίλος, φίλος φίλου, συνάδελφος ή οικογένεια του ατόμου, όπως επίσης μπορείτε να δηλώστε πως είστε απλά «κάποιος». Τέλος, μπορείτε να συμπληρώσετε και να στείλετε το μήνυμα σας ανώνυμα (τα ελληνικά υποστηρίζονται).
Το άτομο με το οποίο επικοινωνήσατε θα λάβει ένα email από τη διεύθυνση notifications@justleak.it με θέμα «From (someone), anonymously», όπου μέσα στην παρένθεση θα αναγράφεται η επιλογή που επιλέξατε προηγουμένως, δηλαδή αν είστε φίλος, οικογένεια κλπ, και φυσικά το μήνυμα σας.
Τέλος, στο κάτω μέρος της σελίδα του Leak μπορείτε να δηλώσετε το email σας για να λαμβάνετε κάθε Δευτέρα τα καλύτερα email τα οποία στέλνονται από την υπηρεσία.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger