Motorola: Press images του Moto 360, κοντά σε επίσημη παρουσίαση;

06 Αυγούστου 2014

Για άλλη μια φορά, ο... συνήθης ύποπτος του Twitter @evleaks έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα συσκευή της Motorola, με την οποία η εταιρεία θα κάνει το ντεμπούτο της στην αγορά των smart watches. Πρόκειται φυσικά για το γνωστό σε μας Moto 360, το οποίο
(έστω και καθυστερημένα) έρχεται πιο κοντά στην επίσημη παρουσίαση και φυσικά, την εμπορική διάθεση στο καταναλωτικό κοινό. 

Μέσω του γνωστού leaker ωστόσο, βλέπουμε για πρώτη φορά επίσημες φωτογραφίες της συσκευής, οι οποίες προορίζονται για τον τεχνολογικό Τύπο και -φυσικά- μαρτυρούν την ημερολογιακά κοντινή του παρουσίαση. Ακολουθεί τις γνωστές, απλές, λιτές, απέριττες και συνάμα στυλάτες γραμμές ενός κλασσικού ρολογιού, ξεφεύγοντας έτσι από την φιλοσοφία των υπολοίπων smart watches. Ποντάροντας σε αυτές τις αρχές η Motorola ελπίζει στην επιτυχημένη πορεία του έξυπνου της ρολογιού, την οποία θα μας αποδείξει ο χρόνος.
 

Παραμένει άγνωστη τέλος, η ημερομηνία παρουσίασης του σε μας, αλλά και η αρχική τιμή διάθεσης του. Πιθανότατα όμως να βρισκόμαστε πολύ κοντά στο ντεμπούτο του, μιας και οι επίσημες φωτογραφίες μαρτυρούν πως «Ιt's showtime!»


[via] [via]


Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger