Η Google δοκιμάζει τη χρήση drones για παραδόσεις προιόντων

29 Αυγούστου 2014


Η ανακοίνωση του Prime Air από την Amazon, ενός πειραματικού σχεδίου της εταιρείας για παράδοση παραγγελιών με τη χρήση drones, είχε κάνει σίγουρα εντύπωση κάτι που αναμένεται να ισχύσει και για το Project Wing, την αντίστοιχη προσπάθεια της Google.
Το Project Wing το οποίο σήμερα βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας, είναι αποτέλεσμα των εργαστηρίων Google X τα οποία έχουν αναλάβει την υλοποίηση φιλόδοξων σχεδίων για το μέλλον με τη χρήση της τεχνολογίας όπως το αυτόνομο αυτοκίνητο. Το συγκεκριμένο σχέδιο της Google είναι στα σκαριά 2 χρόνια και ήδη δοκιμάζεται στο Queensland της Αυστραλίας με το να παραδίδει πακέτα σε αγρότες της περιοχής. Στα πακέτα περιλαμβάνονται φαρμακευτικά πακέτα, καραμέλες, νερό και φαγητό για σκύλους.

Η Google δεν αποκαλύπτει πολλά για τα σχέδια της παρά μόνο ότι τα drones που μπορείτε να δείτε στο βίντεο, δεν αποτελούν την τελική έκδοση η οποία θα λάβει υπόψη της τι είδους προϊόντα θα μεταφέρονται, σε τι απόσταση καθώς και το βάρος του.


Η εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση ανθρώπων οι οποίοι θα μπορέσουν να συνεισφέρουν στο Project Wing αν και το επίσημο λανσάρισμα μιας τέτοιας υπηρεσίας βρίσκεται ακόμα μακρυά από το να γίνει πραγματικότητα.

 Site: TheAtlantic via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger