Τέλος εποχής για τον MSN Messenger

31 Αυγούστου 2014


Το τελευταίο κάστρο έπεσε, μετά την απόφαση της Microsoft να σταματήσει την 15χρονη υπηρεσία instant messaging και στη Κίνα, στη τελευταία δηλαδή αγορά που είχε μείνει ενεργή.
Η Microsoft ξεκίνησε τη διαδικασία μετάβασης από τον MSN Messenger στο Skype τον Ιανουάριο του 2013, προτού η υπηρεσία σταματήσει να λειτουργεί το Μάρτιο της ίδιας χρονιάς. Η υπηρεσία παρόλα αυτά είχε μείνει ενεργή στην αγορά της Κίνας, κυρίως επειδή τη λειτουργία της είχε αναλάβει ο τοπικός συνεργάτης της Microsoft, TOM, και όχι η ίδια η αμερικάνικη εταιρεία.

Στις 31 Οκτωβρίου της χρονιάς που διανύουμε, η Κινέζικη υπηρεσία θα σταματήσει ολοκληρωτικά τη λειτουργία της. Οι χρήστες στη Κίνα ενθαρρύνονται να μεταβούν στην υπηρεσία Skype προσφέροντας επιπλέον δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις.

Δεν είναι γνωστό πόσοι χρησιμοποιούσαν την υπηρεσία MSN Messenger στη Κίνα, ωστόσο οι εποχές έχουν αλλάξει και η υπηρεσία WeChat της Tencent -που αριθμεί 438 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες- κυριαρχεί στην αγορά των υπηρεσιών του είδους και στη σημερινή εποχή των κινητών τηλεφώνων.

 Site: The Next Web
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger