iPhone 6: Έκδοση με 128 GB χώρο αποθήκευσης, κανένα σημάδι για 32 GB

24 Αυγούστου 2014

Νέες φήμες ήρθαν στο φως για το επερχόμενο iPhone, αυτή τη φορά όμως όχι για την εμφάνιση ή τα χαρακτηριστικά αλλά για το διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο. Ένα εσωτερικό έγγραφο της εταιρείας που διέρρευσε, μας πληροφορεί ότι η Apple θα κυκλοφορήσει τρεις
εκδόσεις με αποθηκευτικό χώρο 16 GB, 64 GB και 128 GB αντίστοιχα. Η έκδοση των 32 GB φαίνεται ότι θα αντικατασταθεί από αυτή των 64 GB.

Επίσης πληροφορούμαστε ότι η Toshiba και η Hynix θα παρέχουν τις NAND μνήμες των 16 GB. Η Hynix θα είναι υπεύθυνη και για τις NAND μνήμες των 64 GB μαζί με την SanDisk. Τέλος, για τις μνήμες των 128 GB η Apple εμπιστεύθηκε την Toshiba.

Βέβαια, υπάρχει μια ισχυρή πεποίθηση ότι η Apple δε ποντάρει πολλά στις πωλήσεις της έκδοσης των 128 GB. Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι την εποχή πριν κυκλοφορήσει το iPhone 5s, υπήρχε η ίδια φημολογία για τον αποθηκευτικό χώρο που θα διέθετε η συσκευή, με πολλούς να πιστεύουν ότι η Apple θα την εφοδίαζε με αποθηκευτικό χώρο της τάξης των 128 GB. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, έτσι τώρα είναι πιθανό να δούμε μια τέτοια αναβάθμιση στο iPhone 6. Όπως και να έχει, σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε αν όλες αυτές οι φήμες είναι βάσιμες ή όχι, μιας και ο καιρός πλησιάζει για την επίσημη παρουσίαση της συσκευής.

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger