Φέρτε το News Feed του Facebook στα μέτρα σας

24 Αυγούστου 2014

Καθορίστε τι θέλετε και τι δεν θέλετε να εμφανίζεται στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.
Tο Facebook για τους περισσότερους αποτελεί καθημερινή συνήθεια, κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βλέπετε μια σειρά από ενημερώσεις από το πλέον δημοφιλές κοινωνικό
δίκτυο που συχνά-πυκνά βρίσκετε από αδιάφορες έως και ενοχλητικές.

Παρόλο που το Facebook αλλάζει τακτικά τις παρεχόμενες δυνατότητες και εργαλεία στους χρήστες του, είναι αλήθεια ότι  οι περισσότεροι από αυτούς δεν γνωρίζουν όλες τις δυνατότητες που έχουν για το πώς μπορούν να διαμορφώσουν την αρχική τους σελίδαμε τέτοιο τρόπο ώστε να λαμβάνουν κυρίως εκείνες τις ενημερώσεις που τους αφορούν πραγματικά, από τα άτομα εκείνα που  τους ενδιαφέρει να ακολουθούν.

Όλες οι δυνατότητες είναι εκεί, αρκεί να τις χρησιμοποιήσετε κατάλληλα. Στις σελίδες που ακολουθούν, θα σας δώσουμε απλές και πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να φέρετε κυριολεκτικά το News Feed του Facebook στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Δεν θέλει κόπο, μόνο τρόπο.

1. Ο πιο απλός τρόπος...

Το πιο απλό και εύκολο που έχετε να κάνετε, εάν θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις από έναν φίλο ή ένα group, είναι να παύσετε τη σύνδεση μαζί του, κάνοντας unfriend τον φίλο σας ή unsubscribe  στο group που δεν σας ενδιαφέρει. Το κακό είναι ότι αυτό θα φανεί.

2. Ένας πιο ευγενικός τρόπος

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να διαγράψετε έναν φίλο, μπορείτε να επιλέξετε να σταματήσετε να τον ακολουθείτε, κάνοντας απλώς και μόνο κλικ στο ειδικό πλήκτρο “Ακολουθείτε” δίπλα από το Φίλοι.  Μόλις κάνετε unfollow, το πλήκτρο θα αλλάξει σε “Ακολουθήστε”.

3. Απευθείας από το News Feed

Μπορείτε να κάνετε unfollow και απευθείας από το News Feed, εάν πατήσετε το εικονίδιο με το βελάκι δίπλα σε έναν φίλο σας και από εκεί κάνετε κλικ στην επιλογή  “Να μην ακολουθώ”. Οι ειδοποιήσεις του εν λόγω φίλου ή σελίδας δεν θα εμφανίζονται πια στο News Feed σας.

4. Λήψη ειδοποιήσεων

Εάν βρίσκετε μια σελίδα ή έναν φίλο εξαιρετικά ενδιαφέροντες και θέλετε να ειδοποιείστε κάθε φορά που δημοσιεύουν κάτι, κάντε κλικ στις ενημερώσεις και επιλέξτε “Να λαμβάνω ειδοποιήσεις”, ή να κάντε την ίδια επιλογή από το μενού Φίλοι στο προφίλ του.

5. Δημιουργία του δικού σας News Feed

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας News Feed στο Facebook, για να μη χάνετε εκείνα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν. Για να το κάνετε αυτό μπείτε στο κοινωνικό δίκτυο, με τα στοιχεία εισόδου και μετά επιλέξτε το μενού Φίλοι στην αρχική σας σελίδα, από τα αριστερά.

6. Δημιουργία λίστας

Κάνοντας κλικ επάνω σε μία εγγραφή, ανοίγει ένα νέο μενού για να δημιουργήσετε μια λίστα, για παράδειγμα “Στενοί Φίλοι”, στην οποία μπορείτε να προσθέσετε φίλους εκεί από το μενού στα δεξιά. Η λίστα αυτή θα έχει προτεραιότητα στις ενημερώσεις σας.

   
7. Επεξεργασία λίστας

Σε κάθε λίστα υπάρχει ένα πλήκτρο στα δεξιά, το οποίο λέει “Διαχείριση Λίστας”. Πατώντας το, μπορείτε να μπείτε το μενού επεξεργασίας της λίστας σας, να προσθέσετε άτομα που θέλετε να ανήκουν σε αυτή και άλλες παραμέτρους που θα την φέρουν στη μορφή που θέλετε να έχει.

     
8. Το ζήτημα των διαφημίσεων

Δυστυχώς, στο Facebook δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις. Εκείνο που μπορείτε να κάνετε  είναι, όμως, να επέμβετε στο τι εμφανίζεται στην αρχική σας σελίδα. Εδώ έχετε την επιλογή “Δεν θέλω  να το βλέπω” και “Απόκρυψη όλων των διαφημίσεων από...”.
   
9. Ενσωμάτωση δημοσίευσης

Εάν, τώρα, θέλετε να ενσωματώσετε σε μια ιστοσελίδα μία δημοσίευση που έρχεται στο News Feed σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το βελάκι  στα δεξιά και από εκεί κλικ στην επιλογή “Ενσωμάτωση δημοσίευσης” για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
   
10. Ολοκλήρωση της διαδικασίας

Θα δείτε τον κώδικα που αντιστοιχεί στη δημοσίευση,  τον οποίο μπορείτε να αντιγράψετε όπου θέλετε. Καλό είναι να γνωρίζετε ότι όσο περισσότερο κάνετε Like κάπου ή Share πληροφορίας, τόσο πιο ψηλά θα βλέπετε τις ενημερώσεις από εκεί στο News feed σας. 


[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger