Η Rockstar απαντάει στην Lindsay Lohan για την μήνυση της στο GTA V!

28 Αυγούστου 2014


Η Rockstar αποφάσισε να απαντήσει στη διάσημη ηθοποιό και τηλεπερσόνα Lindsay Lohan σχετικά με τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε εναντίον των δημιουργών τουGrand Theft Auto 5. Όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζουν οι δικηγόροι της Rockstar, η
Lindsay προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια καθαρά για λόγους αυτοπροβολής, εκμεταλλευόμενη την τεράστια επιτυχία του Grand Theft Auto (κάτι βέβαια που όλοι μας είχαμε καταλάβει εξ’ αρχής).
 Rockstar Lindsay Lohan
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο φάκελο της υπόθεσης που δημοσιοποίησε το δικαστήριο του Manhattan, η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η Lohan αφορά τον χαρακτήρα της Lacy Jonas, με τη διάσημη ηθοποιό να υποστηρίζει ότι οι developers τουGTA V δημιούργησαν ουσιαστικά την Jonas σχεδόν κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση της. Η Rockstar περνώντας πλέον στην αντεπίθεση χαρακτήρισε τις κατηγορίες της Lohanαβάσιμες και μάλιστα ζήτησε από την ηθοποιό να παραιτηθεί από τις αξιώσεις της, καταβάλλοντας μάλιστα στην Rockstar ένα σεβαστό ποσό για τα δικαστικά έξοδα. H Rockstar μέσω των νόμιμων εκπροσώπων της τονίζει ότι ο εκκεντρικός χαρακτήρας της Lacy Jonas δεν έχει καμία σχέση με την Lindsay Lohan και η μοναδική ομοιότητα μεταξύ τους είναι ότι το χρώμα των μαλλιών τους είναι… ξανθό!
H συνέχεια αυτής της ιδιαίτερης κόντρας ανάμεσα στην Lindsay Lohan και στη Rockstar ενδεχομένως να συνεχιστεί τελικά στις δικαστικές αίθουσες, αν και δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμβιβασμό.  
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger