To αφεντικό της Huawei θέλει μονάχα Android συσκευές

28 Αυγούστου 2014

Οι fans των mobile λειτουργικών συστημάτων που δεν τάσσονται ούτε υπέρ του Android αλλά ούτε και υπέρ του iOS, μεταβαίνοντας σε άλλες εναλλακτικές προτάσεις της αγοράς, θα τους κακοφανεί λίγο το ότι ότι o πρόεδρος της Huawei, Richard Yu, μέσω συνέντευξής που
έδωσε στην Wall Street Journal, δήλωσε ότι η πλατφόρμα των Windows Phone και το Tizen, είναι δύο καταδικασμένα λειτουργικά. 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Yu, τους είχε ζητηθεί στο παρελθόν να ασχοληθούν με το Tizen και να συνάψουν αποκλειστικές συνεργασίες με τοπικούς παρόχους της Κίνας για την εμπορική τους διαθεσιμότητα, αλλά ο ίδιος πιστεύει ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα δεν έχει καμία πιθανότητα να είναι επιτυχής. Ενημερώνει ότι θα προβεί και στο κλείσιμο της ερευνητικής μονάδας που εξέταζε το λογισμικό «made by Samsung». 

Σχετικά με το θέμα των Windows Phone, o Yu έγινε λιγάκι εριστικός και παραδέχθηκε ότι η Huawei πέρασε δύο χρόνια ξοδεύοντας χρήματα για συσκευές της σειράς W, που δεν κατόρθωσαν να πείσουν το καταναλωτικό κοινό να ασχοληθούν μαζί τους. Θεωρεί, ο ίδιος και η ομάδα του, ότι ήταν λάθος το να διαθέσουν τα μοντέλα W1 και W2 σε μια μη ανταποκρινόμενη αγορά.

Ο Yu καταλήγει στην σκέψη ότι το Android είναι το μοναδικό mobile OS με το οποίο θα μπορέσει να τροφοδοτήσει όλες τις συσκευές της, ακόμη και αυτές που θα δούμε πολύ αργότερα. Παρά τον έντονο προβληματισμό του για αυτή την εξάρτηση από την Google, λέει ότι δεν έχουν άλλη επιλογή. Από την άλλη μεριά, ο ίδιος τονίζει ότι έχει μια καλή συνεργασία με τη δημοφιλή εταιρεία, όμως βαθιά μέσα του θεωρεί ότι είναι εύκολο το να σχεδιάσει ένα νέο λειτουργικό σύστημα, το δύσκολο είναι πως θα το υποστηρίξει. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger