Τέλος στις εκνευριστικές πολλαπλές ειδοποιήσεις από το Skype

21 Αυγούστου 2014


Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα αν όχι το σημαντικότερο, λύνει οριστικά το Skype με τη νέα αναβάθμιση των εφαρμογών του οι οποίες θα κυκλοφορήσουν σταδιακά τις επόμενες ημέρες.
Το πρόβλημα αυτό έχει να κάνει με όσους «τρέχουν» το Skype από διαφορετικές πλατφόρμες και εφαρμογές, έχοντας να αντιμετωπίσουν σερί ειδοποιήσεων σε κάθε μία από αυτές μόλις λάμβαναν κάποιο μήνυμα από άλλο χρήστη. Νωρίτερα μέσα στη χρονιά το Skype υποσχέθηκε να μειώσει αισθητά το «θόρυβο» να λαμβάνει ένας χρήστης τα ίδια μηνύματα σε όλες του τις συσκευές με το αντίστοιχο ηχητικό σήμα, συγχρονίζοντας τα μηνύματα του.

Με τη νέα όμως έκδοση, η προσπάθεια αυτή της Microsoft ολοκληρώνεται, με τις ειδοποιήσεις να έρχονται μόνο στη συσκευή ή τον υπολογιστή που ο χρήστης είναι ενεργός. Η όλη διαδικασία λειτουργεί ως εξής, αν ο χρήστης είναι συνδεδεμένος ταυτόχρονα στην υπηρεσία από πολλές συσκευές (laptop, smartphone, tablet) και στέλνει γραπτά μηνύματα σε μια ομάδα φίλων από το tablet, το Skype θα εμφανίζει τις νέες ειδοποιήσεις μηνυμάτων μόνο στο tablet και σε καμία άλλη συσκευή.


Δημοσιευμένη Εικόνα

Μόλις σταματήσει ο χρήστης να χρησιμοποιεί το Skype σε οποιαδήποτε συσκευή, η παράδοση των μηνυμάτων θα έρχεται σε όλες τις συσκευές έτσι ώστε να είναι σίγουρο ότι δε πρόκειται να χάσει κανένα μήνυμα. Ως επακόλουθο, η εκ νέου χρήση του Skype από οποιαδήποτε συσκευή, σημαίνει ότι αυτή θα θεωρείται «ενεργή», απενεργοποιώντας τις ειδοποιήσεις στις άλλες. Όσον αφορά τις τηλεφωνικές κλήσεις, αυτές στέλνονται σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές έτσι ώστε ο χρήστης να επιλέξει από ποια θα απαντήσει και όχι μόνο από αυτή που είναι πιο κοντά του.

Τέλος η Microsoft διευκρινίζει ότι το ιστορικό συζητήσεων συγχρονίζεται σε όλες τις συσκευές, επιτρέποντας έτσι τη συνέχιση μιας συζήτησης χωρίς πρόβλημα.

 Site: Skype Blog via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger