Η Sony ανακοίνωσε τις πρώτες κυρτές τηλεοράσεις 4K, της σειράς BRAVIA S90

08 Αυγούστου 2014

Μετά τις LG και Samsung, η Sony ανακοίνωσε τις πρώτες κυρτές, μεγάλης διαγωνίου υψηλής πιστότητας τηλεοράσεις 4K (3840 x 2160 pixels). Η Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε δύο μοντέλα BRAVIA S90, στις 65 ίντσες και στις 75 ίντσες.
Και οι δύο 4K HDTVs είναι εξοπλισμένες με UltraHD Triluminos πάνελ καθώς και με τη τεχνολογία X-Tended Dynamic Range, για ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση και έντονα χρώματα καθώς και βαθιά μαύρα. Χάρη επίσης στη τεχνολογία 4K X-Reality PRO, οι συνηθισμένες τηλεοπτικές μεταδόσεις και οι ταινίες Blu-ray αναβαθμίζονται, ανεβάζοντας σύμφωνα με την εταιρεία έως και τέσσερις φορές πάνω τον αριθμό των pixel της ανάλυσης Full HD.

Και τα δύο μοντέλα της σειράς BRAVIA S90 είναι εξοπλισμένα με το σύστημα ηχείων Multi-angle Live Speaker 4.2 καναλιών της Sony για surround ήχο.

Το σύστημα χρησιμοποιεί ξεχωριστές μονάδες οδήγησης σε προσεκτικά επιλεγμένες γωνίες, οι οποίες κατευθύνουν με ακρίβεια τον ήχο στο χώρο (αριστερά, δεξιά, μπροστά και surround). Με τη λειτουργία διακριτής επεξεργασίας ClearAudio+, όλες τις μεμονωμένες λεπτομέρειες των αρχικών πολυκάναλων μίξεων διατηρούνται για εκπληκτική καθαρότητα και σαφήνεια. Η Sony δεν ανακοίνωσε ακόμη το κόστος των δύο μοντέλων της σειράς BRAVIA S90.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger