To The Big Bang Theory θα ξεπεράσει το Friends. Σε αμοιβές...

08 Αυγούστου 2014

Είναι πάρα πολλά τα λεφτά Sheldon... Τα λέγαμε για το The Big Bang Theory, την σειρά του CBS που καταγράφει νούμερα που είχε να δει η αμερικανική τηλεόραση από την εποχή των Friends και συγκεκριμένα περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει με τη νέα σεζόν. Ε
λοιπόν αυτό που συνέβη είναι πως το πρωταγωνιστικό τρίο θα φτάσει τις αμοιβές του καστ των Friends και συνολικά θα μετά από τρία χρόνια θα είναι ζάμπλουτο!


Αμέσως μετά το τέλος της θριαμβευτικής έβδομης σεζόν, ξεκίνησαν πολλές και σκληρές διαπραγματεύσεις για το ύψος της αμοιβής των Jim Parsons, Johnny Galecki και Kaley Cuoco, τους αδιαμφισβήτητους stars της σειράς. Αυτό που έλεγαν όλοι ήταν πως ήθελαν τα 325.000 δολάρια που κερδίζαν ανά επεισόδιο, να τριπλασιαστούν και να φτάσουν το 1 εκατομμύριο δολάρια (!), ποσό που είχε αγγίξει το καστ του Friends την τελευταία του σεζόν.
Το show ωστόσο ανανεώθηκε για άλλα τρία χρόνια (τουλάχιστον!), κάτι που σημαίνει πως οι τρεις παραπάνω θα γίνουν ζάμπλουτοι στο μέλλον, πλησιάζοντας τα 90 με 100 εκ. δολ., αφού εκτός από τις αμοιβές ανά επεισόδιο, πλέον αύξησαν και τα ποσοστά τους από τα κέρδη της σειράς!
Για να καταλάβετε για τι σκληρό deal μιλάμε, οι τρεις πρωταγωνιστές δεν είχαν μόνο κάνα δυο ατζέντηδες που τους εκπροσωπούσαν στις συζητήσεις, αλλά και μία εταιρεία δικηγόρων!
Κάθε φορά που θα τους βλέπετε πλέον στην τηλεόραση, να ξέρετε πως θα γίνουν το πιο ακριβοπληρωμένο τρίο στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης. 
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger