Η Sony αναμένεται να παρουσιάσει στην IFA 2014, το Xperia Z3 Tablet Compact

25 Αυγούστου 2014


Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, η Sony αναμένεται στην έκθεση IFA 2014 να αποκαλύψει το νέο Xperia Z3 Tablet Compact.
Η εταιρεία πέρα από το Xperia Z3 Compact, αναμένεται να παρουσιάσει επίσης και τα
Xperia Z3, Xperia Z3 Tablet καθώς και ένα νέο smartwatch που θα βασίζεται στο Android Wear (κατά πάσα πιθανότητα). Όσο αφορά στο Xperia Z3 Tablet Compact, μαθαίνουμε ότι θα διαθέτει οθόνη 8 ιντσών, τεχνολογίας Triluminos, με αντι-αντανακλαστική επίστρωση που θα υποστηρίζει ανάλυση Full HD (1920 x 1080 pixels).

Το "μικρό" tablet της Ιαπωνικής εταιρείας αναμένεται να βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 801 SoC (MSM8974AC) με συχνότητα λειτουργίας 2.5GHz, το οποίο θα συνοδεύεται από 3GB RAM και 16GB επεκτάσιμου -μέσω κάρτας μνήμης microSD- αποθηκευτικού χώρου.

Η κύρια κάμερα, θα βασίζεται σε αισθητήρα Sony Exmor RS των 8.0 Megapixels και η μπαταρία του θα προσφέρει χωρητικότητα 4500mAh με 5000mAh. Το Sony Xperia Z3 Tablet Compact θα είναι αδιάβροχο, θα προσφέρει συνδεσιμότητα με δίκτυα 4G LTE και θα υποστηρίζει WiFi 802.11a/b/g/n/ac, NFC και Bluetooth 4.0.
Στις αρχές Σεπτεμβρίου, το Insomnia θα βρίσκεται στην εκδήλωση της Sony στα πλαίσια της έκθεσης IFA 2014, για τη παρουσίαση του προϊόντος, καθώς και όλων των υπόλοιπων προϊόντων που αναμένεται να παρουσιάσει η εταιρεία και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

 Site: PhoneArena via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger