Τέλος Σεπτεμβρίου η πρώτη δοκιμαστική έκδοση των Windows 9

18 Αυγούστου 2014

Όλα δείχνουν ότι σύντομα θα πάρουμε μια γεύση από τα νέα Windows, με τις σημερινές πληροφορίες να αναφέρουν ότι η Microsoft προετοιμάζει μια πρώτη δοκιμαστική έκδοση στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου.
Πηγές της ιστοσελίδας ZDNet αναφέρουν ότι τα νέα Windows με την κωδική ονομασία Threshold, αναμένεται να «βαπτιστούν» ως Windows 9, με την δοκιμαστική έκδοση να κυκλοφορεί δημόσια ως tech preview, στα πρότυπα αντίστοιχων κινήσεων της Microsoft με προηγούμενες εκδόσεις. Συγκεκριμένα η Microsoft είχε προχωρήσει στην κυκλοφορία της Developer έκδοσης των Windows 8 στις 13 Σεπτεμβρίου του 2011, ακολοθούμενη από την Consumer Preview έκδοση στις 29 Φεβρουαρίου του 2012 και με την τελική έκδοση να ολοκληρώνεται την 1η Αυγούστου της ίδιας χρονιάς.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, η Microsoft επιθυμεί ένα πιο γρήγορο κύκλο αναβαθμίσεων για το κορυφαίο της λειτουργικό σύστημα, με την τελική έκδοση των Windows 9 να αναμένεται τον Απρίλιο του 2015. Σε αυτή, η εταιρεία έχει δώσει έμφαση στην βελτίωση του desktop προκειμένου να «προσηλυτίσει» τους χρήστες κυρίως των Windows 7 που δεν αναβαθμίστηκαν στη νεώτερη έκδοση εξαιτίας των σημαντικών αλλαγών στο περιβάλλον.

Στις αλλαγές που αναμένεται να δούμε, περιλαμβάνονται σίγουρα η επιστροφή του μενού έναρξης το οποίο θα είναι ανανεωμένο υποστηρίζοντας live tiles, η δυνατότητα εκτέλεσης των μοντέρνων εφαρμογών του Windows Store στο desktop, η αφαίρεση της Charm barκαθώς και η προσθήκη Virtual Desktops. Η Cortana, η ψηφιακή βοηθός των Windows Phone αναμένεται και αυτή να κάνει την εμφάνιση της στα νέα Windows αν και δε γνωρίζουμε κατά πόσο θα είναι ενσωματωμένη στο λειτουργικό σύστημα ή θα διατίθεται ως ξεχωριστή εφαρμογή.

 Site: ZDNet via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger