Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου

18 Σεπτεμβρίου 2014

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικές πληροφορίες για τις 4 νέες ταινίες που κάνουν σήμερα πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι  οι Νύχτες Πρεμιέρας περιορίζουν τις κυκλοφορίες. Πάμε να δούμε τρέιλερ και πληροφορίες για τις ταινίες!

Ο Λαβύρινθος


Ο Τόμας και τα υπόλοιπα αγόρια δεν γνωρίζουν υπό ποιες συνθήκες βρέθηκαν σε τούτο το απόκοσμο μέρος. Η γνώση τους σχετικά με τη νέα τους κατοικία περιορίζεται στο αινιγματικό και πελώριο άνοιγμα που σχηματίζεται κάθε πρωί στον θεόρατο τσιμεντένιο φράχτη που τους περιβάλει – μια πόρτα που οδηγεί σε έναν αχανή και τρομακτικό λαβύρινθο. Κάθε που βραδιάζει, ο λαβύρινθος ξανακλείνει και ανά τριάντα ημέρες ένα καινούριο αγόρι καταφτάνει, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και ο Τόμας, στην περίφημη Κοιλάδα. Η προβλέψιμη, περιοδική συμπεριφορά του Λαβύρινθου, έκανε την έλευση του Τόμας αναμενόμενη… Εκείνο όμως που θα ξαφνιάσει τη νεαρή αγέλη είναι η απρόσμενη άφιξη του πρώτου κοριτσιού, της Τερέζας, η οποία καταφτάνει στον Λαβύρινθο μόλις μια βδομάδα μετά τον Τόμας, σπάζοντας την περιοδικότητα των ανεξήγητων, κατά τ’ άλλα, αφίξεων.

Αμνησία


Ψυχολογικό θρίλερ με τους Νικόλ Κίντμαν και Κόλιν Φερθ. Η Αυστραλή σταρ ερμηνεύει την Κριστίν, μια 40χρονη γυναίκα η οποία πάσχει από αμνησία που έπαθε μετά από ένα ατύχημα. Κάθε πρωί που ξυπνά δεν θυμάται ποια είναι, τι έκανε μέχρι τότε, ποιοι άνθρωποι βρίσκονται στη ζωή της. Για να βοηθήσει τη μνήμη της, κρατά καθημερινά ένα οπτικό ημερολόγιο, ώστε να θυμάται πως είναι παντρεμένη και πως την παρακολουθεί ένας γιατρός.

Barbie, Στο Μυστικό Βασίλειο


Η επόμενη περιπέτεια της διάσημης κούκλας είναι ένα παραμυθένιο μιούζικαλ. Σ’ αυτό η Barbie είναι η Αλέξα, μια συνεσταλμένη και ρομαντική πριγκίπισσα που ανακαλύπτει μια μυστική πόρτα. Από εκεί θα οδηγηθεί σε μια χώρα γεμάτη θαύματα, μαγικά πλάσματα και εκπλήξεις.


[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger